BRUTALAN SNIMAK SRAMNOG NAPADA HULIGANA PSŽ NA SRBE DIGAO SVET NA NOGE: Navijači Zvezde sedeli u kafiću kad su maskirani navijači prišli i krenuli da se IŽIVLJAVAJU! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

TUKLI IH KAKO SU STIGLI

BRUTALAN SNIMAK SRAMNOG NAPADA HULIGANA PSŽ NA SRBE DIGAO SVET NA NOGE: Navijači Zvezde sedeli u kafiću kad su maskirani navijači prišli i krenuli da se IŽIVLJAVAJU! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Fudbal -

Navijači Pari Sen Žermena i Crvene zvezde sukobili su se ispred stadiona "Park prinčeva" posle utakmice te dve ekipe, a sada se pojavio i snimak koji prikazuje kako je do došlo do sramnog napada huligana PSŽ na navijače Zvezde!

Sudeći prema snimku navijači Crvene zvezde sedeli su u kafiću i ispijali piće, kada su im iz mase ljudi koja je napuštala "Park prinčeva" posle meča, prišli maskirani hiligani i, blago rečeno, krenuli da se iživljavaju!

Tom prilikom su im oteli navijačke rekvizite i tukli ih palicama i kaiševima. Nisu štedeli ni žene koje su se nalazile u lokalu, a sve je zabeleženo kamerom.

Nekoliko njih nije imalo sreću da se skloni na vreme, pa su ostali sami pred huliganima, koji nisu birali sredstva kojima su ih napadali. Jednom od njih su oteli šal, zatim su ga gazili dok je bio na podu i nekoliko puta su ga udarili palicom i kaišem po glavi.

Kako javljaju francuski mediji, tuča koja se dogodila sinoć posle meča je bila žestoka, a policija je reagovala koristeći suzavac.

U žestokom okršaju učestvovalo je između 300 i 400 navijača, izveštavaju lokalni mediji.

Zvezda je imala podršku navijača na "Parku prinčeva", čija se pesma često orila stadionom, ali je teško proceniti koliko ih je bilo, jer su bili raštrkani po različitim tribinama. Crveno-beli su kažnjeni od UEFA, pa nije bilo organizovanog odlaska navijača, već su oni u sopstvenoj režiji dolazili u Pariz, a najviše ih je bilo iz zemalja Zapadne Evrope.

Lokalna policija, ali i specijalne snage, bili su u stanju najviše mobilnosti zbog ovog meča, koji je obezbeđivalo 850 pripadnika organa reda, ali na kraju je ipak došlo do nereda.

1 / 15 Foto: Starsport©

PSŽ je pobedio Crvenu zvezdu 6:1 u utakmici drugog kola Grupe C Lige šampiona.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track