NIŠLIJE GOSTUJU MLADOSTI Nenad Lalatović: U Lučanima najteže gostovanje ove jeseni
Foto: Saša Pavlić

SUPERLIGA

NIŠLIJE GOSTUJU MLADOSTI Nenad Lalatović: U Lučanima najteže gostovanje ove jeseni

Fudbal -

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović ocenio je da je predstojeće gostovanje Mladosti iz Lučana najteže u jesenjem delu sezone, ali da to neće uticati na ambicije da se osvoje sva tri boda.

"U Lučane idemo kompletni, konačno ćemo biti u najjačem mogućem sastavu, ali biće i oni, jer su čuvali igrače sa po tri žuta kartona u prethodnom meču protiv Crvene zvezde. To nam jasno govori koliko je njima bitna utakmica sa nama i koliko žele da nas pobede. Naša želja ista je kao njihova. Tamo idemo da se nadigravamo i sa jasnom ambicijom da u Niš ponesemo sva tri boda", rekao je Lalatović na konferenciji za medije.

Lalatović je posebno naglasio kvalitet trenera Lučanaca Neška Milovanovića, ali i direktora Slobodana Ilića, sa kojim je sarađivao u Borcu iz Čačka.

"Ukoliko ponovimo pritup iz prvih 60 minuta protiv Partizana, mislim da ćemo se u Lučanima radovati. Tih 60 minuta je model po kojem Radnički treba stalno da igra i naš zadatak je da u nastavku sezone budemo na tom nivou tokom svih 90 minuta. Mladost će biti naoštrena, uvek su motivisani protiv Radničkog i ponavljam da ćemo se nameriti na odličnu ekipu. Ovo je najteže gostovanje u jesenjem delu sezone i moraćemo da budemo na maksimumu kako bi ga uspešno prebrodili", poručio je Lalatović.

Utakmica 11. kola Superlige između Mladosti i Radničkog igra se sutra od 16 sati.

kurir.rs / Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track