SER ROJ HODŽSON PORUČIO KRSTAJIĆU: Srbi, vratite Luku u reprezentaciju!
Foto: Reuters

U METU

SER ROJ HODŽSON PORUČIO KRSTAJIĆU: Srbi, vratite Luku u reprezentaciju!

Fudbal -

Svaki put kada izađe reprezentativni spisak, a da na njemu ne vidi svoje ime, Milivojević bude baš tužan i uznemiren, poručio čuveni trener.

Ser Roj Hodžson, legenda engleskog fudbala i menadžer Kristal palasa,

dao je opširan intervju za engleske medije sa samo jednom temom - dešavanja u vezi sa Lukom Milivojevićem i reprezentacijom Srbije!

- Dugo sam razgovarao s njim bio je razočaran komentarima u javnosti i što ga je, prema njegovom mišljenju, vrlo nepravedno kritikovao selektor Srbije - počeo je priču Hodžson, inače engleski vitez.

Svi komentari u javnosti, pre svega pomoćnika selektora, nisu ostavili ravnodušnim kapitena Kristal palasa.

- Da, sve to ga je baš uznemirilo i bio je jako nesrećan zbog toga. Nikad kod Milivojevića nije postojala dilema da li želi da oblači reprezentativni dres.

- Uvek mu je bilo drago da igra za Srbiju! Svaki put kada izlazi reprezentativni spisak, a da on nije na njemu, vidim da je tužan i uznemiren.

Iskusni stručnjak ne vidi problem u Lukinom intervju, gde je kritikovao selektora Krstajića.

- Milivojević stvarno nije uradio ništa loše, niti je imao nameru da bilo koga kritikuje! Samo su mu postavljali pitanja na koje je on odgovarao.

Za kraj, poruka za Srbiju, o kojoj bi svi trebalo dobro da razmislimo.

- Nadam se da će se to promeniti i da se sve biti rešeno. On sigurno poseduje kvalitet da igra za Srbiju, o tome nema priče. Verujem da će se vratiti u reprezentaciju - glasna je poruka Roja Hodžsona, menadžera Kristal palasa i nekadašnjeg selektora reprezentacije Engleske.

Igra odlično i ove sezone!

Dotakli su se i Ostrvljani uticaja svih dešavanja u reprezentaciji na Lukine igre u Kristal palasu. Iako nije možda na nivou iz prethodne sezone, kada je bio apsolutno najbolji igrač u timu, Milivojević i sada igra izuzetno kvalitetno.

- Ne oseća se to na njemu! Igra veoma dobro - rekao je Hodžson i dodao:

- Klub vas plaća, nikada ne možete staviti nacionalni tim iznad kluba. U reprezentaciji nemate plate. Tamo igrate za ponos i predstavljate svoju zemlju.

(Miloš Bjelinić, Foto: Reuters)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track