BRAVO TADIĆU

KAPITEN SRBIJE PRED MEČ U PODGORICI PORUČIO NACIJI: Mi i Crna Gora smo ista država! (KURIR TV)

Fudbal -

Fudblaska reprezentacija Srbije okupila se u Pazovi kako bi odradila poslednje pripreme pred mečeve u Ligi nacija sa selekcijama Crne Gore i Rumunije.

Od specijalnog dopisnika Kurira Gojka Filipovića.

Slektor Mladen Krstajić odredio je novog kapitena za predstojeće mečeve, a tu ulogu prepustio je Dušanu Tadiću, igraču Ajaksa.

Tadiću je uloga kapitena pripala zbog izostanka prvih nosilaca trake Nemanje Matića i Aleksandra Kolarova.

Dušan je zajedno sa Mladenom bio na konferenciji za medije, gde je poručio svima da je utakmica sa Crnom Gorom od velikog značaja za Orlove i da očekuje pobedu u ovom duelu:

"Čeka nas utakmica sa sjajnim rivalom i sa prijateljima. Za mene je Crna Gora skoro kao ista država i verujem da ćemo igrati odličan meč. Naravno, nadam se povoljnom rezultatu", poručio je Tadić.

1 / 4 Foto: Starsport©

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić izjavio je da ekipa sa istim ambicijama ide u Podgoricu i Bukurešt, uprkos tome što je značajno oslabljena.

Srbija će protiv Crne Gore i Rumunije igrati bez Aleksandra Kolarova, Nemanje Matića i Nenada Krstičića.

"Oslabljeni smo, ovo je veliki udarac za nas, ali ambicije ostaju iste. Želimo da odigramo maksimalno i ostvarimo pozitivan rezultat, a to je sve sem poraza", rekao je Krstajić na konferenciji za medije u Staroj Pazovi.

On je istakao da je utakmica svakako istorijska, prva nakon razlaza dve zemlje, ali da očekuje sjajnu i prijateljsku atmosferu.

Krstajić je dodao i da je selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković imao veliki uticah na njega, da ga izuzetno ceni, mada će sada biti rivali.

Kurir sport/Gojko Filipović

Foto: Starsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track