OBJASNIO

SELEKTOR ORLOVA PROGOVORIO: Mladen Krstajić prokomentarisao MISTERIOZNU poruku Nemanje Matića! (KURIR TV)

Fudbal -

Srpski fudbaler Nemanja Matić uzburkao je javnost porukom objavljenom na društvenim mrežama, a sadržaj iste prokomentarisao je i selektor Mladen Krstajić na konferenciji za medije pred meč sa Crnom Gorom.

"Da, Nemanja Matić je spreman da pogine za Srbiju, kao što je njegova otadžbina, s istim entuzijazmom, spremna da ga ponovo izda. I uradiće ona to. Nemaj nikakvu sumnju, moj Nemanja", napisao je as Mančester junajteda na društvenim mrežama i izazvao pravu buru u javnosti.

foto: Profimedia

Dugo se niko iz FSS-a nije oglašavao povodom ove poruke, a selektor Orlova Mladen Krstajić prokomentarisao je sadržaj na konferenciji za medije pred meč sa Crnom Gorom.

"Javnosti je uvek interesantno nešto što nema veze sa utakmicom. Ono što jeste i što je činjenica je da smo se čuli nekoliko puta tokom vikenda i da smo se dogovarali, s obzirom u kakvoj je situaciji i kakvu povredu ima, u pitanju je povreda članka i leđa posle meča sa Njukaslom. Izašao sam mu u susret, obavio je pregled i rekao mi da je prošlo sve okej, ali da treba da prođe vreme da se oporavi za utakmice koje ga čekaju u Mančesteru. Posle toga se nisam čuo s njim, i ne znam ništa vezano za ono što je napisao. Što se tiče odnosa Matića i ekipe, i Matića i stručnog štaba, sve funkcioniše perfektno", rekao je Krstajić.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track