Najnovije vesti

ZVEZDA SE OGLASILA POSLE SUMNJI DA JE MEČ SA PSŽ NAMEŠTEN: Gnušamo se ovog teksta! UEFA da ispita do kraja šta je ISTINA!
Foto: AP

ovo smo čekali

ZVEZDA SE OGLASILA POSLE SUMNJI DA JE MEČ SA PSŽ NAMEŠTEN: Gnušamo se ovog teksta! UEFA da ispita do kraja šta je ISTINA!

Fudbal

Crvena zvezda se oglasila povodom natpisa čuvenog francuskog lista L'Ekip o tome da je navodno čelnik Zvezde odlučio da uplati 5 000.000 evra na ubedljiv poraz crveno-belih u Parizu pred meč protiv PSŽ-a i pobedu "Svetaca" od pet golova razlike.

Crveno-beli su istakli da sa najvećom dozom gnušanja odbacuju pitanje francuskog lista i traže od UEFA da se do kraj ispita šta se zaista desilo na ovom meču. 

 

SAOPŠTENJE ZVEZDE PRENOSIMO U CELOSTI:

 

- FK Crvena zvezda sa najvećom dozom ljutnje i gnušanja odbacuje današnje pisanje francuskog lista L’ekip vezano za sumnje u ishod rezultata utakmice Pari Sen Žermen-Crvena zvezda, i umešanosti bilo koga iz FK Crvena zvezda u eventualne nečasne radnje.

 

- Navodi iz tog teksta mogu naneti veliku štetu ugledu i renomeu našeg kluba i zato FK Crvena zvezda insistira i kod UEFA i kod nadležnih istražnih organa u Srbiji i u Francuskoj da ove sumnje istraže do kraja i da se dođe do istine.

 

- Današnje tehnologije i razni drugi mehanizmi su toliko napredovali da je prosto nemoguće da ovaj eventualni slučaj ostane nerazjašnjen. FK Crvena zvezda očekuje da se do istine o svemu ovome mora doći u sto kraćem roku i da se mora skinuti bilo kakva sumnja o umešanosti bilo kojeg člana našeg kluba u eventualne nečasne radnje - navodi se u saopštenju Zvezde.

 

 

Kurir sport 

Foto: AP 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...