GRAĐEVINARI ŽELE DA IZNENADE ZVEZDU Tričković: Dodatni izazov mi je da igram protiv tima u kojem sam proveo 6 godina!
Foto: FK Rad

12. KOLO SLS

GRAĐEVINARI ŽELE DA IZNENADE ZVEZDU Tričković: Dodatni izazov mi je da igram protiv tima u kojem sam proveo 6 godina!

Fudbal -

Mladi fudbaler Rada Nikola Tričković izjavio je danas da veruje da "građevinari" mogu da iznenade Crvenu zvezdu narednog vikenda i vrate se na pobednički kolosek.

Ekipa sa Banjice "vezala" je dva poraza protiv Proletera i Bačke i trenutno se nalazi na 10. mestu u Superligi sa 13 bodova, četiri manje od zone plej-ofa.

"Spremni smo za meč sa Zvezdom, verujem da možemo da iznenadimo i pobedimo, pogotovo jer njima utakmica dolazi pred gostovanje Liverpulu u Ligi šampiona. To nam je svakako dodatni izazov, a meni lično i to što igram protiv tima u kojem sam proveo šest godina", izjavio je Tričković.

Mladog 18-godišnjeg levog beka, koji je na poslednjih nekoliko utakmica dobio šansu, očekuju najverovatnije dueli protiv Brazilca Kafua.

"Gotovo sam siguran da će to biti Kafu, ali ko god bude biću spreman da ga zaustavim. Zahvalan sam treneru Zoranu Milinkoviću i Srđanu Stojčevskom što su mi pružili šansu, nadam se da ću je dobiti i protiv Zvezde i daću sve od sebe da opravdam poverenje", poručio je Tričković.

Utakmica 12. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Rada igra se u subotu od 19 sati.

kurir.rs / Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track