PREKIPELO MU! NISAM KOPERFILD PA DA POSTIGNEM GOL ZA DVA MINUTA: Aleksandar Prijović konačno progovorio o svom statusu u reprezentaciji!
Foto: Dado Đilas

nije više mogao da ćuti

PREKIPELO MU! NISAM KOPERFILD PA DA POSTIGNEM GOL ZA DVA MINUTA: Aleksandar Prijović konačno progovorio o svom statusu u reprezentaciji!

Fudbal -

Nadač reprezentacije Srbije i PAOK-a Aleksandar Pijović konačno je progovorio o svom statusu u taboru Orlova.

Bilo je dosta nagađa oko toga zašto Prijović ne dobija priliku u reprezentaciji Srbije, ali i zašto selektro Krstajić ne igra sa dva napadača kada ima veoma kvalitetne fudbalere za ovaj način igre i ovu formaciju.

- Mitrović i ja se sjajno slažemo kada smo zajedno na terenu. U tandemu možemo da uradimo sjajne stvari, ali nisam Koperfild da postignem gol za dva minuta na terenu. Kada bih dobio više minuta na terenu, možda bih i mogao da budem Koperfild i da menjam rezultat - rekao je Prijović i u pomirljivom tonu dodao:

- Naravno da mi je čast što sam deo reprezentacije i uvek ću se odazivati. Selektor je taj koji odlučuje o minutaži, a ja ću uvek biti spreman da iskoristim ukazanu šansu - zaključio je on.

foto: Reuters

Da podsetimo, Srbija je u predhodnih sedam dana odigrala dva meča u Ligi nacije sa Crnom Gorom i Rumijom, a Prijović nije dobio ni minuta prilike da se dokaže.

Ono što je najviše iznerviralo ljubitelje fudbala bila je činjenica da selektor na meču u Bukureštu ubacuje u igru Nemanju Miletića umesto napadača, a juri rezultat i ima igrača više.

Na kraju Orlovi nisu uspeli da postignu gol za pobedu i tako osiguraju prvo mesto u grupi za prolaz u višu diviziju Lige nacija.

Kurir sport

Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track