VIŠE OD FUDBALA: Crvena zvezda ugostila decu iz Nacionalnog sportskog saveza slepih i slabovidih Srbije
Foto: FK Crvena Zvezda

BRAVO

VIŠE OD FUDBALA: Crvena zvezda ugostila decu iz Nacionalnog sportskog saveza slepih i slabovidih Srbije

Fudbal -

FK Crvena zvezda svoju društveno-odgovornu stranu pokazuje kad god je u prilici i u reprezentativnoj pauzu je ugostila dečake i devojčice iz Nacionalnog sportskog saveza slepih i slabovidih Srbije.

Crveno-beli klub je uvek uz sve svoje navijače, što je pokazao i na ovaj način. Dečaci i devojčice iz Nacionalnog sportskog saveza slepih i slabovidih Srbije imali su priliku da provedu deo dana u poseti Crvenoj zvezdi.

Oni su se družili sa fudbalskim biserima i ujedno su bili na treningu omladinaca crveno-belih. Zatim su i odigrali utakmicu sa njima na terenu iza južne tribine stadiona „Rajko Mitić“ uz sjajnu atmosferu i obilje smeha.

Trener omladinske selekcije Bratislav Živković je ovaj put bio u ulozi golmana, dok su njegov izabranici našli u izmešanom sastavu sa gostima. Tako je ovo našim novim drugarima svakako bio dan za pamćenje, u sklopu UEFA „Solidariti projekta“. Ovaj put je rezultat bio u drugom planu, a fudbal je još jednom pokazao da je više od igre.

- Veoma mi je drago što smo dobili priliku da budemo ovde i želimo da izrazimo ogromnu zahvalnost rukovodstvu Crvene zvezde. Počastvovani smo i verujemo da će ova poseta vrlo pozitivno delovati na našu omladinu da se još više bavi sportom. Redovno pratimo sve Zvezdine rezultate i apsolutno sam uveren da će našoj deci, koja su bila oduševljena kada su čula da će igrati utakmicu, ovo biti podstrek za dalje i dan za pamćenje - poručio je Petar Vranjković, predsednik Nacionalnog sportskog saveza slepih i slabovidih Srbije, preneo je oduševljenje dečaka i devojčica.

Prvotimac crveno-belih Nenad Milijaš na kraju je uručio i simboličan ček za pomoć Nacionalnom sportskom savezu slepih i slabovidih Srbije.

- Crvena zvezda je još jednom pokazala da je društveno-odgovoran klub koji brine o svim svojim navijačima. Ovom prilikom smo odigrali i utakmicu sa slabovidim dečacima i devojčicama, i Zvezda je pokušala, koliko je u mogućnosti, da im pomogne i da im ulepša jedan dan - rekao je Milijaš.

kurir.rs / kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track