DOŠAO JE I TAJ DAN... ŠAMPION SRBIJE GOSTUJE LIVERPULU! Može li Zvezda da napravi čudo na Enfildu?!
Foto: Reuters

Liga šampiona

DOŠAO JE I TAJ DAN... ŠAMPION SRBIJE GOSTUJE LIVERPULU! Može li Zvezda da napravi čudo na Enfildu?!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju večeras Liverpulu na Enfildu sa željom da odigraju dostojanstveno i pokažu da katastrofa protiv Pari Sen Žermena nije adekvatno merilo snaga u Ligi šampiona.

Tim Vladana Milojevića posle dva odigrana kola u C grupi ima jedan bod, osvojen protiv Napolija, dok Liverpul ima tri, zahvaljujući pobedi protiv PSŽ-a na startu.

"Fantastičan su tim, imaju prepoznatljiv napadački stil. Vidi se pečat trenera Jirgena Klopa. Igraju u jakoj ligi, imaju više iskustva od nas, ali tražićemo svoju šansu. Prvo da zatvorimo prilaze našem golu, a onda i da ih iznenadimo u napadu", rekao je Milojević na konferenciji za medije u Liverpulu.

Dortmundova ofanziva po svaku cenu protiv Atletikovog maestralnog defanzivnog bloka - čeka nas sjajan meč na Vestfalenu, kvota na keca je 2,70, a na dvojku 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Dortmund - Atletiko.

On za duel na Enfildu ne može da računa na Milana Rodića i Marka Marina, koji su ostali u Beogradu, a neizvesno je da li će igrati i kapiten Vujadin Savić.

Komplimente srpskom šampionu dao je i trener engleskog velikana Jirgen Klop.

"Izbacili su Salcburg u veoma uzbudljivoj utakmici, za 10 minuta su se vratili posle dva gola minusa. Bio sam oduševljen kada sam video kakvo je to slavlje. Napravili su čudo i sada žele da nastave... Ko god da dođe na Enfild naš cilj se zna, želimo pobedu. Siguran sam da će se Zvezdini fudbaleri boriti 100 odsto", rekao je Klop.

Utakmica između Liverpula i Crvene zvezde igra se od 21 sat.

Kurir sport/Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track