VELIKO ISKUSTVO ZA ZVEZDU

MILOJEVIĆ O PENALIMA ZA LIVERPUL: Mi smo ponosan narod! Videćete kada dođete u Beograd (KURIR TV)

Fudbal -

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je današnja utakmica sa Liverpulom, kao i sve prethodne u Ligi šampiona, veliko iskustvo i istakao da će njegovi fudbaleri biti bolji.

Od specijalnog izveštača Kurira iz Liverpula - Milana Raševića

"Ovo je veliko iskustvo za nas. Moji igrači će sigurno izvući pouke koje će nam značiti za nastavak. Imamo šta da naučimo i vidimo protiv ovako dobrih, kvalitetnih, generalno najboljih ekipa u Evropi", rekao je Milojević novinarima posle utakmice u Liverpulu.

Zvezda je izgubila u gostima od Liverpula rezultatom 4:0, u trećem kolu Grupe C Lige šampiona.

Milojević je čestitao Liverpulu na zasluženoj pobedi, a svojim fudbalerima na igri i borbenosti.

"Da se ne bih ponavljao, u grupi imamo izuzetno teške protivnike, poput Liverpula koji je prošle godine bio finalista, a ove je jedan od favorita da osvoji trofej u Ligi šampiona", kazao je Milojević.

On nije želeo da alibi traži u povredama Marka Marina i Vujadina Savića.

"Sve bi zvučalo kao alibi, a stvarno nisam nikad to želeo. Svaki igrač nam je veoma potreban, to je činjenica", dodao je trener Zvezde.

Milojević je od strane engleskih medija bio upitan da komentariše penal koji je dosudjen za Liverpul na početku drugog poluvremena.

"Dolazimo iz male, ponosne zemlje. Jako smo ponosni, videćete u revanšu kakav je to narod i kakvi su to navijači. Mislim da je prestrogo dosudjen, ne bih više da komentarišem, ne želim da umanjim bilo kako pobedu, ali mislim da je prestrogo, vrlo lagano i lako dosudjeno", naveo je trener crveno-belih.

Milojević je istakao da želi da Zvezda i u buduće bude deo Evrope i da igra u Ligi šampiona.

"Želimo i u budućnosti da budem deo Evrope i Lige šampiona i daćemo sve od sebe. Ovo je za nas veliko iskustvo, da vidimo kako je igrati protiv jednog premijerligaša, Pari Sen Žermena, Napolija koji je član Serije A. Igrači moraju to iskustvo da dobiju putem igranja, jer je drugačije kada osetite tu moć, a drugačije putem analize i videa", kazao je Milojević.

Crvena zvezda će sledeću utakmicu u Ligi šampiona igrati 6. novembra protiv Liverpula na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

(Kurir.rs/Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja