PREZADOVOLJAN IGROM LIVERPULA

KLOP ISKREN KAO I UVEK: Šta nedostaje Zvezdi? Nisam zainteresovan za to (KURIR TV)

Fudbal -

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da je Crvena zvezda večeras bila dobra, ali da su njegovi fudbaleri, čiju je igru nazvao izvanrednom, bili još bolji.

Od specijalnog izveštača Kurira iz Liverpula - Milana Raševića

"Zvezda je bila dobra, bilo nam je teško. Mi smo bili još bolji, izvanredni. Ovakve utakmice se teško dobijaju. Morali smo i mi da se branimo, nismo bili u posedu sve vreme", rekao je Klop novinarima posle utakmice.

Aleksandar Prijović je u sjajnoj formi, a sledeća „žrtva“ je Videoton Marka Nikolića. Kvota da će PAOK u Solunu slaviti, uz bar dva gola (1&2+) je 1,57. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PAOK - Videoton.

Liverpul je pobedio Zvezdu sa 4:0 u trećem kolu Lige šampiona.

Klop je upitan koliko je Zvezdin tim daleko od toga da bude konkurentan u borbi za plasman u osminu finala Lige šampiona.

"Ne znam. Uz svo poštovanje, nisam mnogo zainteresovan za to. Zanima me samo moja ekipa. Svima je teško. Liga šampiona je veoma teško takmičenje, uvek moramo da budemo koncentrisani 100 odsto", odgovorio je Klop.

Istakao je da očekuje veoma tešku utakmicu u Beogradu.

"Očekujem veoma tešku utakmicu u Beogradu, pred Zvezdinim navijačima i sve što ide ut to. Utakmica koju je Zvezda igrala sa Napolijem tamo je za nas veliko iskustvo", rekao je Klop.

Dve ekipe će se ponovo sastati u četvrtom kolu, 6. novembra na stadionu "Rajko Mitić".

(Kurir.rs/Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track