VLASNIK LESTERA NESTAO SA LETELICOM U PLAMENU: Tajlandski milijarder bio u helikopteru kada se srušio!?(FOTO)
Foto: Reuters

UŽAS

VLASNIK LESTERA NESTAO SA LETELICOM U PLAMENU: Tajlandski milijarder bio u helikopteru kada se srušio!?(FOTO)

Fudbal -

Fudbalski klub Lester oglasio se na društvenim mrežama nakon što je helikopter vlasnika kluba Vičaja Šrivadanaprabe srušio na nekoliko stotina metara od stadiona "King Pauer".

"Pomažemo organima reda u Lesteru i hitnim službama u suočavanju sa incidentom kod "King Pauer" stadiona. Klub će se ponovo oglasiti kada budu uspostvaljene detaljnije informacije", stoji u saopštenju koje su objavili na društvenim mrežama.

Real je neprepoznatljiv, gubi bodove gde stigne, i u najgorem trenutku gostuje na Nou Kampu. Kvota na Barsu je 2,05, na duplu šansu X2 1,77, a na GG3+ 1,73. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Barselona - Real Madrid.

Tom prilikom nisu naveli kakvo je zdravstveno stanje tajlandskog vlasnika.

Helikopter vlasnika fudbalskog kluba Lester Vičaja Srivadanapraba srušio se u subotu uveče na parkingu King Pauer stadiona. Kako nezvanično piše BBC, tajlandski milijarder je bio u letelici u trenutku eksplozije koja se dogodila oko 20.30 časova. Letelica se srušila posle utakmice između Lestera i Vest Hema, a navodno je u helikopteru bilo šest osoba.

foto: Reuters

Mediji demantuju da su u helikopteru bili Vičajev sin, koji je potpredsednik kluba, kao ni sportski direktor Džon Radkin.

Video sam osoblje u suzama. Ovo je čvrsto povezan fudbalski klub. Ljudi vole tog tipa - rekao je Jan Stringer, komentator BBC-a.

U ranim jutarnjim satima u nedjelju, pomoćnik glavne vatrogasne postrojbe Andrej Brodi na društvenim mrežama je objavio da je upravo napustio sastanak u policiji. Opisao je nesreću kao tragičan događaj, dodajući: "Nemojte nagađati o uzroku ili tko bi mogao biti uključen u ovaj događaj. Razmislite o obitelji, prijateljima..."

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track