BOLAN ZLATANOV PORAZ: U samo 45 minuta ostao je bez svega! (VIDEO)
Foto: Printscreen

POLUVREME POKVARILO PLANOVE

BOLAN ZLATANOV PORAZ: U samo 45 minuta ostao je bez svega! (VIDEO)

Fudbal -

Kada je otišao u Ameriku i potipsao za Los Anđeles Galaskije, švedaski fudbaler Zlatan Ibrahimović sigurno nije očekivao da će doživeti ono što mu se desilo u 45. minuta utakmice koju je njegov tim igrao u nedelju uveče.

Galaksijuu je u poslednjem kolu na domaćem terenu trebala pobeda protiv Hjustona za poslednje mjesto koje vodi u doigravanje. I dobro im je krenulo, imali su vodstvo od 2:0. Na poluvremenu su Ibra i društvo vodili golovima dvostrukog strijelca je bio Ole Kamare...

Hjuston je u drugih 45 minuta, iako mu pobeda nije značila apsolutno ništa jer je već ranije ostao bez šansi za doigravanje postigao tri gola. Kuito je postigao prvi, a onda je Manotas dao dva za veliko slavlje gostiju i tužan kraj sezone Zlatana Ibrahimovića.

Nakon utakmice Ibra nije mogao skriti koliko ga je poraz pogodio, a kamere su ga uhvatile kako utučeno sedi na klupi za rezerve...

Ibrahimović je ove sezone u 26 utakmica dao 22 gola uz deset asistencija i bio je najveći favorit za nagradu najkorisnijeg igrača sezone.

Ostao je i bez nje, jer MVP može biti samo igrač koji igra u plej-ofu...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track