DEMONSTRACIJA SILE PEPOVE MAŠINERIJE: Mančester siti u šestoj brzini pregazio Sautempton (VIDEO)
Foto: AP

PREMIJER LIGA

DEMONSTRACIJA SILE PEPOVE MAŠINERIJE: Mančester siti u šestoj brzini pregazio Sautempton (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su danas na svom terenu Sautempton sa 6:1, u utakmici 11. kola engleske Premijer lige.

Siti je poveo u šestom minutu autogolom Veslija Huta, a šest minuta kasnije prednost je udvostručio Serhio Aguero. David Silva postigao je treći gol u 18. minutu, a zatim je pogodak za Sautempton postigao Deni Ings u 30. minutu iz jedanaesterca.

Prvo poluvreme završeno je rezultatom 4:1, pošto je u drugom minutu nadoknade vremena gol postigao Rahim Sterling. Sterling je u 67. minutu postigao drugi gol na meču, a konačan rezultat postavio je Liroj Sane u prvom minutu nadoknade vremena.

To je drugi put ove sezone da je Siti jednoj utakmici postigao šest golova, nakon pobede nad Hadersfildom u avgustu, a četvrti put otkako je trener Pep Gvardiola.

Ekipa iz Mančestera se vratila na prvo mesto na tabeli, sa 29 bodova. Liverpul je drugi sa 27, a Čelsi je treći sa 24, ali i utakmicom manje.

Sautempton je nastavio niz loših rezultata i posle šestog poraza u prvenstvu zauzima 16. mesto na tabeli sa sedam bodova.

(Beta, Foto: AP)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track