SRPSKI DOKTORI SPASLI ŠAĆIRIJA! Šokantno otkriće: Albanski provokator rođen sa TEŠKIM DEFORMITETOM! Da nije bilo lekara iz Tiršove nikada ne bi zaigrao fudbal!
Foto: EPA

lečio se u beogradu

SRPSKI DOKTORI SPASLI ŠAĆIRIJA! Šokantno otkriće: Albanski provokator rođen sa TEŠKIM DEFORMITETOM! Da nije bilo lekara iz Tiršove nikada ne bi zaigrao fudbal!

Fudbal -

Fudbaler Liverpula Đerdan Šaćiri rođen je sa deformitetom desnog stopala, koji mu je uspešno izlečen u beogradskoj Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tirošvoj!

Dakle, da nije bilo srpskih doktora Šaćiri ne samo da ne bi igrao fudbal, već ne bi imao ni normalan život.

Jedan naš istaknuti lekar spasao je Šaćirija koristeći u to vreme revolucionarnu metodu.

Oduševili su Napolitanci u Parizu, nadaju se da bi na San Paolu mogli do sva tri boda. Obećava uzbudljiv meč. Kvota da ćemo videti barem tri gola iznosi 1,75. Pogledajte i druge MOZZART kvote za meč Napoli – Pari Sen Žermen.

"Šaćiri je rođen sa urođenim deformitetom desnog stopala. Stopalo mu je bio okrenuto na unutrašnju stranu zbog nedostatka prostora u stomaku majke. Odmah po rođenju poslat je iz Gnjilana u Vranje, a potom u Beograd u Tiršovu. Tamo ga je lečio naš čuveni doktor, stručnjak za takve deformitete", otkriva dobro obavešteni izvor za Informer.

Doktor je tada primenio takozvanu "Ponsetijevu metodu" kako bi pokušale da izbegnu rizičnu operaciju na stopalu.

"Ova metoda je tek tada počela da se primenjuje. Podrazumeva nošenje korektivnih longeta u trajanju od pet do osam nedelja. Kasnije se detetu pravi posebna obuća koju nosi do treće godine života", otkriva izvor.

Iako srpskim lekarima duguje sve, nezahvalni Šaćiri koristi svaku priliku da provocira Srbe.

Kurir sport/Informer

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track