LALATOVIĆ IZNENADIO IZJAVOM: U ovom trenutku za Radnički je i bod veliki protiv Proletera
Foto: Beta/Saša Đorđević

NIŠLIJE U NOVOM SADU

LALATOVIĆ IZNENADIO IZJAVOM: U ovom trenutku za Radnički je i bod veliki protiv Proletera

Fudbal -

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je danas da ima mnogo kadrovskih problema i da će za njegovu ekipu biti uspeh ako osvoji bod protiv Proletera, u predstojećoj prvenstvenoj utakmici.

"Utakmica protiv Proletera dolazi u lošem trenutku po naš tim. Najviše bih voleo da bude odložena. Biće uspeh ako osvojimo jedan bod, jer imamo mnogo kadrovskih problema. Istovremeno Proleter je u odličnoj formi", rekao je Lalatović na konferenciji za medije.

Fudbaleri Radničkog igraju u petak od 18 časova u Novom Sadu protiv Proletera, utakmicu 16. kola Super lige Srbije.

Lalatović je rekao da će utakmicu propustiti Radovan Pankov, Djordje Crnomarković, Saša Stojanović i Nikola Drinčić, a neizvestan je nastup Petra Grbića i Nermina Haskića.

"U svakom slučaju bićemo mnogo oslabljeni u Novom Sadu. Nakon toga u goste nam dolazi Crvena zvezda, ekipa koja je za nas ono što je Pari Sen Žermen za njih. Crvena zvezda vredi daleko više od ostalih timova u Srbiji i to će za nas biti kao da igramo sa PSŽ ili Napolijem", naveo je on.

Lalatović je rekao da, ako ekipa izgubi naredne dve utakmice, "što nije isključeno zbog povreda i kartona", to će dovesti u pitanje ostanak na drugom mestu na tabeli.

"Ukoliko se to dogodi, znam da ću zajedno sa stručnim štabom i igračima učiniti sve da se u što kraćem roku vratimo na poziciju broj dva", dodao je Lalatović.

Uoči utakmice, Radnički je drugi na tabeli sa 34 boda i jednim porazom, u prvom delu prvenstva od vodeće Crvene zvezde. Proleter je šesti sa 23 boda.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track