AERODROM NIKOLA TESLA: Uvredu upućenu treneru Liverpula Jirgenu Klopu posmatramo kao narušavanje ugleda naše kompanije i Srbije
Foto: Dragana Udovičić

Osuđuju ponašanje koje narušava imidž metropolitskog duha

AERODROM NIKOLA TESLA: Uvredu upućenu treneru Liverpula Jirgenu Klopu posmatramo kao narušavanje ugleda naše kompanije i Srbije

Fudbal -

Predstavnici AD Aerodrom "Nikola Tesla" iz Beograda oglasili su se povodom teksta "Neverovatan skandal na Aerodromu Nikola Tesla: Radnik presreo Klopa i evo šta mu je uradio! Gore društvene mreže, svi traže kaznu za čoveka koji je obrukao Srbiju", a koji je objavljen na portalu Kurira.

Radi istinitog informisanja javnosti, u saopštenju se kaže sledeće:

"Uvredu upućenu treneru FK Liverpul, Jirgenu Klopu prilikom odlaska ekipe FK Liverpul sa Aerodroma "Nikola Tesla Beograd" posmatramo kao narušavanje ugleda kako naše kompanije, tako i tradicionalno gostoprimljive Srbije.

Žao nam je zbog neprofesionalne i uvredljive reakcije jednog od zaposlenih u Upravi carina na beogradskom aerodromu.

Trudimo se da, u svakodnevnom kontaktu sa putnicima, održimo imidž evropskog aerodroma koji je kapija zemlje ljubaznog i gostoljubivog naroda.

Osuđujemo svako ponasanje koje taj imidž narušava i nadamo se da, za pojedince koji se ne uklapaju u metropolitski duh, ubuduće neće biti mesta na aerodromu, bez obzira na kompaniju ili instituciju kojoj pripadaju, a koja posluje u okviru našeg aerodroma."

Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track