Najnovije vesti

ĐOROVIĆ TESTIRA MLADE NADE: Ovo su fudbaleri Srbije za duel sa Crnom Gorom
Foto: Nebojša Mandić

pripreme za evropsko prvenstvo

ĐOROVIĆ TESTIRA MLADE NADE: Ovo su fudbaleri Srbije za duel sa Crnom Gorom

Fudbal

Mladi reprezentativci koji su Srbiju odveli na Evropsko prvenstvo neće imati obaveze u novembru, ali će zato selektor Goran Đorović iskoristiti priliku da testira nadolazeće snage.

Selektor mlade fudbalske reprezentacije okupiće igrače koji bi trebalo da budu deo U21 selekcije u narednom kvalifikacionom ciklusu i testirati njihov kvalitet.

 

U tu svrhu organizovane su prijateljske utakmice sa Crnom Gorom i Makedonijom, a evo i koga je sve selektor Đorović pozvao za novembarsku akciju.

 

Golmani: Marko Ilić (Voždovac), Aleksandar Stanković (Grafičar), Dušan Marković (Rad);

 

Odbrana: Aleksa Terzić (Crvena zvezda), Nikola Tričković (Rad), Erhan Mašović (Trenčin), Strahinja Bošnjak (Zemun), Dušan Joković (Sesvete), Nikola Pejović (Empoli), Zarija Lambulić (Proleter), Jovan Vlalukin (Teleoptik);

 

Sredina: Stefan Veličković (Čukarički), Uroš Račić (Valensija), Njegoš Petrović (Rad), Aleksandar Đorđević (Čukarički), Veljko Birmančević (Čukarički), Petar Mićin (Udineze), Aleksandar Mesarović (Vojvodina), Luka Ilić (Breda), Luka Adžić (Anderleht), Strahinja Jovanović (Proleter);

 

Napad: Igor Zlatanović (Radnik), Dejan Joveljić (Crvena zvezda), Nikola Gajić (Vojvodina), Đorđe Jovanović (Lokeren).

 

"Orlići" će i protiv Crne Gore i protiv Makedonije igrati u Sportskom centru FSCG u Podgorici. Termini su 15. i 19. novembar od 13 časova.

 

Kurir sport

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...