DVOJICA DEBITANATA

PRAVAC LIGA B: Krstajić označio početak priprema Orlova za mečeve sa Crnom Gorom i Litvanijom (KURIR TV)

Fudbal -

Selektor Mladen Krstajić označio je početak priprema reprezentacije Srbije za poslednje dve utakmice Lige nacija protiv Crne Gore i Litvanije u Beogradu.

"Spisak koji smo objavili moraćemo malo da redukujemo iz razloga što neki igrači tek treba da pristignu, a imamo igrača koji je prijavio povredu i neće biti sa nama. To je Sergej Milinković-Savić koji je povredio zadnju ložu. Imamo problem i sa golmanom Markom Dmitrovićem, koji je na pregledima zbog problema s trbušnim zidom", rekao je Krstajić

"Ljubomir Fejsa je takođe na pregledima zbog zadnje lože. Posle sinoćnje utakmice dobili smo informaciju od doktora Ajntrahta da imamo problem i sa Filipom Kostićem. On ima operaciju zuba, tako da i on danas neće da doputuje u Beograd, očekujemo ga sutra. Što se tiče njegove situacije, znaćemo više u narednom periodu", dodao je selektor.

Upitan da li je definitivno samo Milinković-Savić otpao za oba meča, selektor je odgovorio:

"Za sada, nadam se da će tako i da ostane, jedino Sergej neće biti u kombinaciji za subotnju utakmicu. Pratićemo zdravstveno stanje ostalih".

Naknadne pozive u nacionalni tim dobili su golman Radnika iz Surdulice Nikola Vasiljevič, kao i Danijel Aleksić turske Malatije.

"Orlovi" su u dobrom raspoloženju odradili večernji trening očigledno rešeni da overe prvo mesto u grupi u domognu se Lige B.

(Miloš Bjelinić/Kurir sport, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track