GRAĐEVINARI PROMOVISALI NOVOG ŠEFA STRUKE: Dragan Stevanović na klupi Rada!
Foto: FK RAd

superliga

GRAĐEVINARI PROMOVISALI NOVOG ŠEFA STRUKE: Dragan Stevanović na klupi Rada!

Fudbal -

Kao igrač, bio je omiljen među navijačima Radau tom periodu... Nešto kasnije fudbalski put ga je odveo na „crveno-beli“ deo Topčiderskog brda, pa u Nemačku.

Bio je sportski ljubimac Volsburga,a posle je mamio aplauze „piratskog“ dela Hamburga, noseći dres Sent Paulija. Inostranu karijeru je završio podno Akropolja, u dresu atinskog Apolon Smirnisa.

Kao trener, promovisao je ideju napadačkog fudbala i šansu je davao mladim igračima da iskažu svoj potencijal u potpunosti...Od Rakovice do nedavno Omladincu iz Banovaca... Dragan Stevanović je novi strateg ekipe sa Banjice.

foto: FK RAd

- Kao bivši igrač Rada, oduvek sam želeo da na Banjici postanem trener i zahvaljujem se Upravi kluba koja mi je to omogućila i pružila mi šansu. Znam šta se očekuje od mene i spreman sam da odgovorim ovom izazovu. Želim da napravim dobru komunikaciju sa igračima od samog starta. Ove jeseni sam često gledao Rad i mislim da je ova desetodnedvna pauza došla u pravom momentu da se još bolje upoznam sa igračkim kadrom. Prvo ću raditi na psihološkom podizanju ekipe, jer smatram da je to jedan od ključnih razloga zašto su izostali željeni rezultati, ali iskren da budem u određenim mečevima je izostala i sportska sreća. Želim da implementiram moju ideju i stil igre koji preferiram i da beležimo bolje rezultate na terenu. Još jednom se zahvaljujem ljudima iz kluba na ukazanoj šansi – rekao je u svom prvom obraljćanju novoimenovani šef struke „građevinara“, Dragan Stevanović.

Sa angažovanjem u stručnom štabu ostaju prvi asistent Srđan Stojčevski i trener golmana Bojan Jorgačević. Kompletiranje celog stručnog štaba se očekuje do kraja sledeće nedelje.

Kurir sport

Foto: FK Rad

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track