MITROVIĆ: Više je Jokanović tešio mene, nego ja njega
Foto: Reuters

Golgeter Fulama o bivšem treneru

MITROVIĆ: Više je Jokanović tešio mene, nego ja njega

Fudbal -

Najbolji strelac reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović jednim okom iz Beograda gleda ka Fulamu, gde su mu smenili Slavišu Jokanovića, a drugim posmatra šta se dešava sa selekcijom Crne Gore sa kojom se "orlovi" u subotu (15.00, SK1) sastaju u odlučujućem meču za osvajanje prvog mesta u grupi.

- Dobro je što im ne igra Jovetić, to je njihov veliki hendikep, jer ostaju bez igrača koji jednim potezom može odlučiti pobednika - priča Mitrović i osvrće se na stanje u klubu:

- Žao mi je što je Jokanović smenjen. Mnogo je učinio i za mene privatno i za moju karijeru. Čuli smo se danas, više je on tešio mene nego ja njega. Ali, takav je današnji fudbal.

Lider Ajaksa Dušan Tadić nije iskoristio dva penala u Ligi nacija, ali nije ga to izbacilo iz ležišta:

- Nisu smeli da mi se dese promašaji. Nije mi važno hoću li ja da šutiram penal i sledeći put. Može i Mitrović, bitno je jedino da se postigne gol - zaključio je Tadić.

Optimista Tadić Naš cilj je prvo mesto Tadić veruje u bolje izdanje "orlova" na Marakani, jer je teren kvalitetniji nego u Podgorici. - Crna Gora nije za potcenjivanje. Imaju dobrog selektora. Očekujem bolju našu utakmicu nego u prvom susretu jer je teren bolji nego u Podgorici. Naš je cilj da budemo prvi u grupi i da se posle s mirom posvetimo kvalifikacijama za EP. Nadam se da će nas publika podržati - rekao je Tadić.

Dejan Petković

Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track