NIJE MU LAKO! OGLASIO SE SRPSKI STRUČNJAK SA OSTRVA: Slaviša Jokanović se emotivnom porukom oprostio od Fulama! (FOTO)
Foto: Reuters

teško mu palo

NIJE MU LAKO! OGLASIO SE SRPSKI STRUČNJAK SA OSTRVA: Slaviša Jokanović se emotivnom porukom oprostio od Fulama! (FOTO)

Fudbal -

Proslavljeni srpski trener Slaviša Jokanović više nije strateg Fulama, a nakon otkaza oglasio se emotivnom porukom na svom oficijalnom Tviter nalogu.

Jokanović je smenjen nakon serije loših rezultata u Premijer ligi.

Tu vest potvrdio je i prvi čovek Fulama Šahid Kan.

"Nisam očekivao da će do ovoga doći, ali okolnosti su postale takve da je ovo neminovno. Zbog kluba, igrača i navijača. Slaviša će uvek imati puno poštovanje za sve što je učinio za nas, za povratak u elitni rnag. Nadam se da svi u klubu dele to mišljenje i da zajedno sa mnom žele Jokanoviću sve najbolje u nastavku karijere", izjavio je Kan.

Na njegovo mesto postavljen je italijanski stručnjak Klaudio Ranijeri.

"Velika je čast prihvatiti poziv gospodina Kana i voditi Fulam. To je sjajan klub sa velikom tradicijom. Zato njegove ambicije nikada ne smeju da budu borba za opstanak. Tim je izuzetno talentovan i ne pripada začelju tabele. Sposoban je za znatno više i tome ćemo težiti već od utakmice sa Sautemptonom", izjavio je Ranijeri.

Fulam je u očajnoj seriji, vezao je čak sedam poraza i nalazi se na poslednjem mestu na tabeli u Premijer ligi sa pet osvojenih bodova.

Posle svega Jokanović se oglasio emotivnom porukom na svom Tviter nalogu gde je napisao sledeće:

'' Moje vreme kao menadžera Fulama završilo se juče. To je uvek razočaravajuće, ali nastaviću da mislim o celoj čaroliji u Fulamu sa velikim ponosom gledajući sve one lepe uspomene koje se počele da se stvaraju od mog postavljanja na mesto menadžera u ovom fantastičnom klubu pre skoro tri godine. Zajedno smo bili u jednoj uzbudljivoj avanturi. Sve je počelo kada smo izbegli ispadanje u treću ligu u mojoj prvoj sezoni, pre nego što smo dosegli plasman u plej-of u drugoj sezoni i konačno uspeli da se plasiramo u Premijer ligu onog nezaboravnog dana prošlog maja na Vembliju. Osećam da smo dali navijačima fudbalsku prepoznatljivost i ekipu za ponos. Još sam ubeđen da ćemo preokrenuti stvari u našu korist nakon lošeg starta u ovoj sezoni, baš kao što smo to činili i prethodnih godina, prihvatajući s poštovanjem odluku kluba. Želim da izrazim zahvalnost Šehidu Kanu za ukazanu priliku da vodim ovaj sjajni klub i njegovu ljubaznost. Zahvaljujem se svima u FK Fulam. Bilo mi je isto tako pravo zadovoljstvo da radim sa ovim igračima, mojim stručnim štabom. Celoj ekipi se zahvaljujem na trudu i posvećenosti. Konačno, veoma sam zahvalan navijačima Fulama za njihovu podršku otkad sam došao u klub i za njihove poruke koje su došle nakon otkaza. Hoću da poželim svima koji su uz Fulam sve najbolje u budućnosti! ''

Kurir sport

Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track