BOMBA! ZVEZDA ZAVRŠILA OZBILJNO POJAČANJE! Štoper BATE Borisova stiže na Marakanu!
Foto: Starsport©

pao dogovor

BOMBA! ZVEZDA ZAVRŠILA OZBILJNO POJAČANJE! Štoper BATE Borisova stiže na Marakanu!

Fudbal -

Kuriru iz Ljutice Bogdana potvrđeno da će iskusni defanzivac prvog dana prelaznog roka potpisati dvoipogodišnji ugovor sa crveno-belima

Bomba! Prvo pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku biće Nemanja Milunović, štoper kojeg su crveno-beli hteli da angažuju i prethodne zime. Kako Kurir saznaje, Nemanja Milunović je potpisao predugovor sa šampionom Srbije i prvog dana prelaznog roka staviće paraf na ugovor od dve ipo godine.

Nemanja Milunović (29) dolazi u Crvenu zvezdu bez obeštećenja, pošto mu ugovor sa beloruskim Bate Borisovom ističe 31. decembra. Prošle zime, Crvena zvezda je Belorusima nudila oko 800.000 evra za visokog i snažnog štopera.

- Završili smo posao - rečeno je Kuriru u Crvenoj zvezdi, čime je navijačima jasno stavljeno do znanja da je klub već sada počeo da se pojačava i pravi temelje za novu sezonu.

Nemanja Milunović imaće godišnju platu u Crvenoj zvezdi oko 400.000 evra, sa bonusima za osvojenu titulu, kup i plasman u jedno od dva evropska takmičenja, Ligu šampiona ili Ligu Evrope.

Dolazaka Nemanje Milunovića mogao bi i da znači da će tokom zime neko od štopera napustiti klub. Kako saznajemo, brojni skauti prate Vujadina Savića i Miloša Degeneka koji su sjajno izgurali plasman u Ligu šampiona.

Kurir sport/A. Radonić

Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track