IPAK SREĆAN KRAJ

KAPITEN KOLAROV O PROMAŠENOM PENALU: Mitre, ne sme se tako na 2:0 (KURIR TV)

Fudbal -

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov rekao je da je njegova ekipa današnji meč protiv Crne Gore trebalo da reši još u prvom poluvremenu i istakao da je Aleksandar Mitrović svestan da je loše izveo penal i da to ne sme da radi pri rezultatu 2:0.

"Na kraju smo od rešene utakmice došli do toga da moramo da se branimo. Odigrali smo fantastično prvo poluvreme i tada je trebalo da rešimo utakmicu", rekao je Kolarov za Sport klub.

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je danas Crnu Goru u Beogradu sa 2:1, u petom kolu Lige nacija.

Strelci su bili Adem Ljajić u 30. i Aleksandar Mitrović u 32. minutu. Srpski tim je imao sve u svojim rukama, ali je Mitrović u 38. minutu promašio penal, tako što je nonšalantno izveo udarac.

"Imali smo penal koji je Mitar šutnuo kako je šutnuo. Rekli smo mu u svlačionici, a i on prvi zna da ne treba tako da šutira na 2:0", rekao je Kolarov.

Upitan šta se desilo u nastavku, Kolarov je kazao da se njegova ekipa povukla bez razloga.

"Mi ne znamo tako da igramo. Pokazali smo da visokim presingom možemo da ih ugrozimo da je to naša igra. Na kraju smo, ipak, zaslužili pobedu", rekao je Kolarov.

Srbija je kolo pre kraja prva u grupi sa 11 bodova i potrebna joj je pobeda nad Litvanijom u utorak da bi potvrdila poziciju.

(Miloš Bjelinić, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track