NASTAVLJA SE SUPERLIGA: Derbi u Nišu, Radnički dočekuje Zvezdu!
Foto: Starsport

posle dvonedeljne pauze

NASTAVLJA SE SUPERLIGA: Derbi u Nišu, Radnički dočekuje Zvezdu!

Fudbal -

Utakmicama 17. kola, posle dvonedeljne reprezentativne pauze, nastavlja se takmičenje u Super ligi Srbije, a derbi kola igraće se u Nišu, gde lider šampionata Crvena zvezda gostuje drugoplasiranom Radničkom.

Predstojeće kolo počeće danas u 18.00 malim gradskim derbijem izmedju Čukaričkog i Rada na Banovom brdu.

"Brdjani" u utakmicu ulaze nakon dva vezana trijumfa, dok "gradjevinari" na poslednjih sedam mečeva ne znaju za trijumf.

Najviše pažnje u ovom kolu privlači utakmica izmedju dve prvoplasirane ekipe. Beogradski crveno-beli su u četvrtak u Kupu Srbije pobedili TSC iz Bačke Topole sa 4:1, te u vrlo dobrom raspoloženju, posle šest uzastopnih trijumfa u svim takmičenjima ulaze u ovaj duel.

Nišlije od 29. jula, odnosno na poslednjih 17 utakmica u svim takmičenjima ne znaju za poraz. Poslednji su upisali upravo od Zvezde na stadion u "Rajko Mitić", kada su izgubili golovima Milana Rodića i El Fardu Bena.

Meč na stadionu "Čair" igraće se sutra od 19.00.

Drugo kolo drugog dela šampionata biće završeno u nedelju od 17.00 na stadionu u Humskoj, kada će Partizan dočekati poslednjepalsirani Dinamo iz Vranja.

Sutra će od 13.00 u Kruševcu Napredak dočekati Mačvu, dok će u istom terminu Spartak u Kuli ugostiti Bačku, a od 16.00 u Surdulici sastaće se Radnik i Mladost.

Novosadska Vojvodina na stadionu "Karadjordje" dočekaće Zemun, dok će od 18.00 Voždovac ugostiti Proleter.

Kurir sport/Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track