PODRŠKA

PREDSTAVNICI ZVEZDE NA KOSOVU I METOHIJI: Džajić, Terzić i Mrkela u poseti Kosovskoj Mitrovici (KURIR TV)

Fudbal -

Predstavnici FK Crvena zvezda Dragan Džajić, Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela u amfiteatru Fakulteta tehničkih nauka u Kosovskoj Mitrovici sastali su se sa predstavnicima studenata i sportskih klubova sa severa KiM.

Studenti fakulteta tehničkih nauka u Kosovskoj Mitrovici dugim, toplim aplauzom, kao i rečima zahvalnosti, dočekali su predstavnike FK Crvena zvezda Dragana Džajića, Zvezdana Terzića i Mitta Mrkelu i zahvalili im što su sa njima kad im je najteže.

foto: Z.Š.

"Hvala vam, ljudi, na ovom srdačnom dočeku. Mi u Beogradu pratimo dešavanja na KiM, saosećamo sa vama u nevoljama. Znamo da imate problema, ali na osnovu onoga što sam ovde danas video, verujem da ćemo se sa teškoćama zajedno izboriti. Nadam se da će Zvezda jednog dana ponovo gostovati u Kosovskoj Mitrovici", poručio je Džaja.

foto: Zoran Šaponjić

Studente je potom pozdravio i Zvezdan Terzić, poručivši im da će Zvezda uvek biti uz njih.

"Juče smo došli iz Napulja, gde smo bodrili Srbiju, a danas smo ovde sa vama da vam kažemo da ćemo uvek biti uz vas na svetoj srpskoj zemlji. Zvezda je uvek bila simbol srpstva, ali i promovisala visoke ljudske i moralne vrednosti, kao što su mir i tolerancija. Svi zajedno ćemo iz ove situacije još jednom izaći kao pobednici", podvukao je Terzić.

foto: Z.Š.

Mrkela je za kraj naveo da je Kosovo bila i ostaće centar srpske duhovonosti.

"Lepo je biti danas ovde. Tu smo da vas podržimo, da se borimo i izborimo. Ako bez Kosova ostanemo, nećemo moći dalje", zaključio je on.

Studenti su na kraju aplauzom zahvalili legendama i funkcionerima Zvezde, a prisutne je nasmejao i jedan student koji je istakao da im je takođe zahvalan, mada je navijač Partizana.

Pre sastanka sa studentima, tačno u podne oni su prisustvovali i protestu zdravstvenih radnika u KBC Kosovska Mitrovica.

protest ispred bolnice
protest ispred bolnicefoto: Z.Š.

Posle posete Fakultetu tehničkih nauka delegacija crveno-belih je obišla i manastir Banjska.

foto: FK Crvena zvezda

kurir.rs / Z. Šaponjić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track