CRNO-BELI NA TEŠKOM GOSTOVANJU: Partizan juri bodove u Lučanima
Foto: Starsport©

Superliga

CRNO-BELI NA TEŠKOM GOSTOVANJU: Partizan juri bodove u Lučanima

Fudbal -

Fudbaleri Partizana gostuju u Lučanima ekipi Mladosti (15.30) u 18. kolu Superlige Srbije

Crno-beli su poslednjih sezona često gubili bodove protiv Mladosti. U poslednjem duelu ovih timova u avgustu u Humskoj bilo je 0:0.

"Biće izuzetno teško. Jak protivnik, disciplinovan, iskusan. Prava takmičarska ekipa. Nekoliko godina su već u vrhu srpskog fudbala, imaju kostur tima dugo na okupu, a to je retkost kod nas. Odlično su vođeni… Ova utakmica se razlikuje od te poslednje, mada je njihov sastav isti, plus Odita. Ponavljam, neće nam biti jednostavno u Lučanima", rekao je trener Partizana Bata Mirković.

Partizan je trenutno u dobroj formi, izabranici trenera Mirkovića vezali su tri pobede, dok je Mladost u poslednja tri meča doživela dva poraza.

"Na nama je da pokušamo da odigramo na nivou koji je i favorizovanim rivalima zadavao probleme, tako da ćemo sigurno dati doprinos da današnji meč sadržajem, uzbuđenjima i kvalitetom ispuni očekivanja. Izuzev povređenih štopera Šatare i Miloševića imaću sve igrače na raspolaganju. Hendikep je izostanak naših centralnih štopera, ali i u Surdulici smo bili bez sedam prvotimaca, pa smo odigrali korektan meč", rekao je trener domaćeg tima neško Milovanović.

Partizan je u poslednje vreme navikao navijače da pobeđuje bez primljenog gola, a kvota da će tako biti i danas u Lučanima (Sigurna pobeda 2) je 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Mladost Lučani - Partizan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja