PRSATA ITALIJANKA STALA PRED SERGEJA, A ONDA SU KRENULE NJEGOVE MUKE! Seksi voditeljka i njen duboki dekolte su zvezde večeri na dodeli nagrada Serije A (FOTO)
Foto: Profimedia

MAMILA UZDAHE

PRSATA ITALIJANKA STALA PRED SERGEJA, A ONDA SU KRENULE NJEGOVE MUKE! Seksi voditeljka i njen duboki dekolte su zvezde večeri na dodeli nagrada Serije A (FOTO)

Fudbal -

Na događaju pod nazivom "Gran Gala del Kalčo" dodeljene su nagrade najboljima u Italiji, a među laureatima našao se i srpski fudbaler Sergej Milinković Savić.

Dok je u Parizu trajala dodela Zlatne lopte Frans fudbala, koju je osvojio Luka Modrić, u Milanu je održana gala veče povodom podele nagrada za najbolje u Seriji A!

Naravno, u pitanju su ostvarenja iz prethodne sezone u kojoj je izdominirao napadač Intera Mauro Ikardi.

Za najboljeg golmana u prethodnoj sezoni proglašen je Alison Beker koji je zbog toga doleteo iz Liverpula u Milan.

Među nagrađenim fudbalerima nalazi se i srpski reprezentativca Sergej Milinković Savić koji se našao u idealnoj postavi za sezonu 2017/18.

Tu su još: Alison - Kanselo, Kjelini, Kulibali, Sandro - Najngolan, Pjanić, pomenuti SMS - Dibala, Ikardi, Imobile.

Najbolji menadžer je Mauricio Sari, dok su Frančesku Totiju i Andrei Pirlu u ponedeljka veče odali posebno priznanje za sve što su uradili u karijeri.

Ali, publika u Italiji je specijalno priznanje dala voditelji, prelepoj Dileti Leoti, pred kojom nikom nije ostao ravnodušan. Pljuštali su komplimenti sa svih strana, te nema sumnje da je ova zgodna plavuša bila kraljica večeri!

A njen susret sa najboljim fudbalerima Serije A propraćen je uz dosta pažnje, pa je tako osvanula i simpatičan fotka Sergeja Milinkovića-Savića koji se uz dosta muke trudi da lepu Italijanku gleda pravo u oči.

Ali jedno oko ipak 'ne sluša'.

The eyes chico, they never lie !

A post shared by @ ballers1818 on

Pogledajte zbog čega niko od fudbalera nije mogao da se koncentriše na ono što govori Dileta Leota.

1 / 6 Foto: Profimedia

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track