Najnovije vesti

IMAMO SRPSKU, CRNOGORSKU I ALBANSKU STRANU! Dejan Savićević prokomentarisao predstojeći meč protiv tzv. Kosova
Foto: Dragan Kadić

PREDSTOJI IM TEŠKA ORGANIZACIJA

IMAMO SRPSKU, CRNOGORSKU I ALBANSKU STRANU! Dejan Savićević prokomentarisao predstojeći meč protiv tzv. Kosova

Fudbal

Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević prokomentarisao je grupu A kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine, u kojoj je "Sokolovi" nalaze zajedno sa tzv. Kosovom.

S obzirom na to da su žreb kvalifikacija za Evropsko prvenstvo dočekali u četvrtom šeširu, fudbalska reprezentacija Crne Gore i nije loše prošla na istom, koji je održan 2. decembra u Dablinu.

 

Jedna od selekcija protiv koje će odmeriti snage u grupnoj fazi takmičenja biće i tzv. Kosovo.

 

- Nama kao Savezu biće jako teško da organizujemo tu utakmicu. S te administrativne strane je grupa dosta zahtevna. Mislim da je naša policija protiv Srbije pokazala da zna da organizuje neki veliki događaj, tako da računam da će i ovu utakmicu protiv Kosova odraditi kako treba. Ona je i teža nego meč sa Srbijom, jer ćemo sada imati tri strane: srpsku, crnogorsku i albansku - rekao je Savićević prokomentarisao i izjavu predsednika FS tzv. Kosova da je njegova ekipa među dve najbolje u grupi.

 

- To je njegovo mišljenje. Lično mislim da je malo preterana izjava, ali oni su sada u toj euforiji posle pobeda u okviru Lige nacija. Šta ja znam, to su sve neke predigre. Verovatno je hteo i da motiviše igrače, ali pitanje je šta će sve biti na terenu. Teren će pokazati sve.

 

Pored Crne Gore i tzv. Kosova u grupi A nalaze se još i Engleska, Češka i Bugarska.

 

kurir.rs / telegraf.rs 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...