PARTIZAN NA BANJICI! Bata Mirković: Biće teško protiv mog Rada!
Foto: Starsport©

Superliga

PARTIZAN NA BANJICI! Bata Mirković: Biće teško protiv mog Rada!

Fudbal -

Trener Partizana Zoran Mirković rekao je da njegove fudbalere čeka teška utakmica sa Radom, ali da ekipa kao i uvek ide na pobedu.

"Čeka nas težak duel, vreme je takvo kakvo jeste, teren nije u najsjajnijem stanju, ali šta da radimo? Bilo kako bilo, kao i uvek idemo na pobedu. Grčevito se bore za opstanak i sigurno nam neće biti lako", rekao je Mirković u najavi utakmice.

Partizan će u nedelju od 17.00 gostovati Radu na Banjici u 20. kolu Super lige Srbije.

Partizan se ove sezone baš muči na gostovanjima, a možda je ovo idealan rival da se to prekine, jer Rad u poslednje vreme igra veoma loše. Kvota na trijumf crno-belih bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,92. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Rad - Partizan.

Crno-beli su treći na tabeli sa 40 bodova, dok je Rad sa 15 na pretposlednjem, 15. mestu u srpskom prvenstvu.

"Njihovo stanje na tabeli ne odgovara kvalitetu i potencijalu te ekipe. To je čvrst, borben tim, sa grupom starih, iskusnih igrača, a u drugom redu perspektivnih koji su prošli sve selektivne procese naše reprezentacije", kazao je trener Partizana.

Mirković je karijeru počeo upravo u Radu, a rekao je da ima emocije prema tom klubu.

"To je moj klub, tamo sam ponikao, napravio prve fudbalske korake. Klub u kom sam najviše naučio o fudbalu i životu. Radujem se vidjanju sa tim ljudima. Kada treba da ukrstimo koplja, nije mi baš najdraže", istakao je Zoran Mirković.

Kada je reč o samoj utakmici sa Radom, Mirković je kazao da bi brzi gol dobro došao njegovoj ekipi. Dodao je da njegova ekipa mora da bude konkretnija i odlučnija u završnici.

Do kraja jesenjeg dela prvenstva ostalo je još dve utakmice, a Mirković upitan o prelaznom roku rekao da će se "držati svog pravila i principa da ne priča o tim stvarima".

Kurir sport/Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track