BARSINI REDARI PALICAMA SMIRIVALI ENGLEZE: Navijači Totenhema dobili batine u Španiji (VIDEO)
Foto: Printscreen

čeka se rasplet

BARSINI REDARI PALICAMA SMIRIVALI ENGLEZE: Navijači Totenhema dobili batine u Španiji (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Barselone i Totenhema odigrali su poslednje mečeve grupne faze Lige šampiona, a ono što je prethodilo ovom susretu jeste incident u kojem su redari španskom tima "smirivali" Engleze palicama.

Društvene mreže preplavljene su snimcima u kojima se vidi kako redari sa maskama na licu i palicama u ruci udaraju navijače koji pokušavaju da uđu na tribinu, a navijač po imenu Aleks pozvao je Totenhem da ih obavesti o svemu što se dešavalo.

- Morao sam da se obratim svima povodom dešavanja na meču sa Barselonom. Bilo je to apsolutno odvratno i neprihvatljivo ponašanje od strane redara Barselone koji su nas tukli palicama bez ikakvog razloga. Molim zvaničnike Totenhema da pošalju ovo UEFA. Nismo sedeli na sedištima koja su nam bila na ulaznicama, ali smo svi imali mesta i nismo želeli nikakve nevolje. Očigledno je da su oni želeli probleme - poručio je navijač Totenhema.

U engleskom premijerligašu su razočarani zbog tretmana koji su njihovi navijači imali na Nou Kampu pa su čelnici kluba najavili da će od nadležnih organa potražiti obeštećenje.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track