DERBI NA BRDU! Čuka dočekuje Zvezdu!
Foto: Starsport©

Superliga

DERBI NA BRDU! Čuka dočekuje Zvezdu!

Fudbal -

Crvena zvezda u poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata Srbije igra na Banovom Brdu protiv ekipe Čukaričkog (15.00).

Aktuelni šampion i apsolutni lider na tabeli gostuje četvrtoplasiranoj ekipi Superlige Srbije u derbiju 21. kola.

Trener Zvezde Vladan Milojević istakao je pred neugodno gostovanje da zbog povrede neće moći da računa na napadača Milana Pavkova.

"Nećemo računati na Milana Pavkova. Ima problem sa ligamentom, ima otok i nadam se da nije ozbiljnije prirode. Ima još nekoliko rovitih igrača i onih koji su se žalili na povredu", rekao je Milojević.

Uslovi za igru biće izuzetno teški, jer sneg u Beogradu ne prestaje da pada.

"Niko ne voli da igra po lošim i teškim terenima. I Čukarički i Zvezda žele da igraju fudbal i ako vreme ne bude dobro, igra će ići u nekom drugom pravcu", stiče Milojević.

Zanimljivo, ove sezone ’’brđani’’ su neporaženi na svom terenu, a crveno-beli u dosadašnjem takmičenju, pa treba očekivati veliku borbu.

U Čukaričkom se raduju meču i ne kriju da bi bili zadovoljni osvojenim bodom.

"Videli smo svi šta je Crvena zvezda pokazala ove jeseni, i u evropskim takmičenjima i na domaćim terenima. Ostvarili su odlične rezultate. Ovo je poslednja utakmica u godini, za nas dolazi u najbolje moguće vreme, radujemo se spektaklu. Imamo veliki fond kvalitetnih igrača na raspolaganju, i kao i uvek u takvim situacijama slatke muke oko sastava tima. Trudićemo se da postignemo što bolji rezultat protiv protivnika kakav je Crvena zvezda, a zadovoljni bismo bili da ne izgubimo, rekao je trener domaćina Simo Krunić.

Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran na stadionu ’’Rajko Mitić’’ završen je pobedom ekipe Crvene zvezde, a rezultat je bio 2:1.

Kad igraju Čukarički i Zvezda u poslednje vreme obično bude dosta golova, a sad je kvota na dvojku uz bar tri gola ukupno (2&3+) 1,77. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čukarički - Zvezda.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track