CENA SRBINA PREPOLOVLJENA: Inter za Sergeja nudi 50 miliona! Lacio je na potezu
Foto: EPA

LOŠE IGRE

CENA SRBINA PREPOLOVLJENA: Inter za Sergeja nudi 50 miliona! Lacio je na potezu

Fudbal -

Srpski fudbaler iz Lacija Sergej Milinković-Savić slabim izdanjima ove sezone u Seriji A prepolovio je svoju tržišnu cenu, pa je sada Inter jedini spreman da ponudi 50 miliona evra u januaru, tvrde italijanski mediji.

Sergeja su letos želeli evropski velikani poput Juventusa, Milana, Mančester Junajteda, Real Madrida, ali je prvi čovek rimskog kluba Klaudio Lotito odbio sve ponude jer je zahtevao astronomskih 150 miliona.

Na stolu je imao ponudu od 100 miliona, veruje se Milana kroz pozajmicu i otkup ugovora, ali je Lotito insistirao na većem novcu jer je verovao da će bivši đak Vojvodine samo da uveća tržišnu vrednost u novoj sezoni.

Kako se to nije desilo, odnosno Milinković-Savić ne igra u skladu sa očekivanjima, Inter je jedini ostao u redu za njega i to na zahtev novog sportskog direktora Đuzepea Marote, koji je Srbina hteo da dovede u Juventus.

Ipak, "neroazuri" neće ponuditi više od 50 miliona i toga je svestan Lotito, ali će pokušati da u tom poslu ubaci određene bonuse da potencijalni transfer naraste.

kurir.rs / Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track