Prosinečki gradi kuću kod Tarabića

Za Zvezdinu titulu

Prosinečki gradi kuću kod Tarabića

Fudbal -
Trener Crvene zvezde posetio Kremnu i upoznao se sa proročanstvima Tarabića, a domaćini mu poželeli da titulu

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Robert Prosinečki, sa saradnicima: pomoćnikom Draganom Spasićem, klupskim lekarom Dejanom Purićem i fizioterapeutom Mišom Bukumirovićem, poslednje večeri pre povratka sa priprema na Zlatiboru, stigao je u kompleks Kremanskog proročanstva iz Kremne na planini Tari.

"Dobio sam poziv od Turističke agencije iz Kremne da posetim ovo mistično mesto, nadaleko poznato po svojim prorocima Tarabićima, Mitru i Milošu. Ranije sam čitao o Kremanskom proročanstvu, a sad sam se detaljnije upoznao sa neverovatnim stvarima vezanim za njegove proroke i ovaj kraj" kazao je Prosinečki.

On je prihvatio poklon Agencije i obećao da će na placu od 10 ari izgraditi kuću.

"Iznenađen sam i oduševljen. Primam poklon i obećavam da ću u Kremnima praviti kuću", izjavio je trener Crvene zvezde.

Domaćin je Prosinečkom poručio da je dobro što je došao:

"Slikanje pored ovog bureta doneće vam prekretnicu u životu, Zvezda će krenuti putevima uspeha. Radomira Antića zvali smo da dođe pred odlazak na Svetsko prvenstvo, nije došao, a na Mondijalu loše je prošao. Pozvali smo i Vladu Divca da navrati pre Olimpijskih igra. Vladimir Vermezović je nedavno vodio Partizanove pripreme samo nekoliko kilometara dalje od Kremane, ali nije dolazio, nije mu se dalo. Vi ste došli, ostaje da vidimo kome će sreća biti više naklonjena u narednom prvenstvu".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track