IZ FUDBALSKOG KLUBA TVRDE DA NEMA NIKAKVOG BOJKOTA Vazura: Nema ni govora o štrajku!
Foto: Starsport©

zanimljivo

IZ FUDBALSKOG KLUBA TVRDE DA NEMA NIKAKVOG BOJKOTA Vazura: Nema ni govora o štrajku!

Fudbal -

Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura izjavio je danas da u klubu niko nije u štrajku i da je dogovor o preuzimanju od Sportskog društva zaposlenih koji rade na održavanju terena na Teleoptiku postignut još u martu.

"Nema nikakvog štrajka, dogovor oko preuzimanja zaposlenih iz SD postignut je još u martu. Tu nema nikakvih problema", izjavio je Vazura u Tanjugu.

Ranije danas pojavila se informacija da je grupa od 18 radnika koji održavaju terene na Teleoptiku u štrajku zbog neisplaćenih zarada.

Javnost je za probleme ovih radnika prvi put čula pre četiri godine, pred kraj mandata bivšeg predsednika Dragana Djurića, kada je jedan od njih pokušao da izvrši samoubistvo zbog neisplaćenih plata.

Posle Vazure, oglasio se i Miroslav Trivić, šef održavanja terena u Partizanu.

''Nema tu nikakvog štrajka. Postoje određena dugovanja, ali radnici rade. Mi smo zaposledni u sportskom društvu, a najveći deo posla odrađujemo za fudbalski klub. Postoji određeni zaostatak u plati, ali to se vuče već godinama, još od predhodnih uprava. Što se tiče fudbalskog kluba, oni ne kasne u isplatim, jer mi za njih radimo dopunski. Na kraju krajeva, nema nikakvog štrajka. Imali smo razgovore sa upravom kluba. Mi 95 posto posla obavljamo za fudbalski klub, pa sam je s toga cilj da prevaziđemo probleme koje imamo u sportskom društvu i da pređemo u fudbalski klub. Po tom pitanju smo imali razgovore i imamo plan da pređemo u fudbalski klub, najverovatnije do marta naredne godine, '' zključio je Trivić.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track