NEMA DILEME Zna se koji klub daje 3.000.000 Crvenoj zvezdi evra za Milana Borjana!
Foto: Reuters

transfer na pomolu

NEMA DILEME Zna se koji klub daje 3.000.000 Crvenoj zvezdi evra za Milana Borjana!

Fudbal -

Belgijski Gent koji je nedavno prodao Hrvata Lovra Kalinića Aston Vili vidi Srbina sa kanadskim pasošem kao najbolje rešenje

Milan Borjan, najbolji golman grupne faze Lige šampiona, mogao bi ove zime da napusti Crvenu zvezdu! Kurir saznaje da je belgijski Gent poslao ponudu vrednu 3.000.000 evra za čuvara mreže crveno-belih, spreman i voljan da ga već u januaru dovede u svoje redove.

Gent je prodao prvog golmana Hrvata Lovru Kalinića u Aston Vilu za 7.750.000 evra, a trener Jes Torup smatra da bi Milan Borjan (31) bio najbolji izbor. Belgijanci su dobro zaradili i sada žele da investiraju u ekipu, kako bi na proleće izborili plej-of i obezbedili plasman u Ligu Evrope.

Milan Borjan ima kanadski pasoš i kao takav je zanimljiv i nekim klubovima iz Premijer lige i Čempionšipa, kao i Francuske, a njegov status će biti poznat u prvim danima januara, kada po povratku sa Maldiva obavi razgovor sa direktorom Zvezdanom Terzićem.

foto: Www.crvenazvezdafk.com

Milan Borjan zarađuje 200.000 evra po sezoni u Crvenoj zvezdi, a Belgijanci su mu duplirali primanja, čak i više od toga. Njegov ugovor sa crveno-belima ističe u junu, ali će biti automatski produžen kada odigra više od 66 procenata utakmica u sezoni. Uprava kluba će pokušati da ponudi bolji ugovor svom golmanu, međutim ako on bude želeo da ode u inostranstvo neće mu praviti problem.

Što se tiče profesionalizma i odnosa u svlačionici Milan Borjan nema cenu. Upravo je on uz kapitena Vujadina Savića bio jedan od igrača zaslužnih za pozitivnu atmosferu koja je i nosila crveno-bele do grupne faze Lige Evrope, a potom i Lige šampiona.

Kurir sport/A. Radonić

Foto Kurir/www.crvenazvezdafk.com

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track