Najnovije vesti

BARSELONA OŠTRO DEMANTUJE MEDIJSKE NAPISE: Hoćemo Rabioa, pregovaramo sa PSŽ-om, ali nismo dogovorili transfer sa igračem
Foto: AP

REAKCIJA SA NOU KAMPA

BARSELONA OŠTRO DEMANTUJE MEDIJSKE NAPISE: Hoćemo Rabioa, pregovaramo sa PSŽ-om, ali nismo dogovorili transfer sa igračem

Fudbal

Fudbalski klub Barselona demantovao je danas da je postigao dogovor o transferu sa igračem Pari Sen Žermena Adrijenom Rabiom.

Za veznog igrača pariskog tima zainteresovani su brojni klubovi, medju kojima Liverpul i Arsenal, ali mediji spekulišu da je Rabio najbliži prelasku u Barselonu.

 

Francuski mediji preneli su da je Barselona pripremila petogodišnji ugovor za 26-godišnjeg igrača, čim se otvori prelazni rok, 1. januara.

 

Španski šampion je saopštio da nije kontaktirao samog igrača, već da je razgovarao sa predstavnicima njegovog kluba "prošlog avgusta i prošle nedelje".

 

"U odgovoru na navode koji su se pojavili u Francuskoj, Barselona saopštava da nije bilo kršenja pravila vezno za potpisivanje ugovora sa igračem Pari Sen Žermena. Jedini kontakt ostvaren je prošlog avgusta i prošle nedelje. U oba slučaja, razgovarano je sa sportskim menadžerima Pari Sen Žermena, kako bismo iskazali interesovanje za tog igrača. Barselona uvek želi da radi transparentno sa svim klubovima", navodi se.

 

Rabio ima ugovor sa Pari Sen Žermenom do juna, kada može da ode kao slobodan igrač.

 

"Barselona demantuje da postoji bilo kakav dogovor sa fudbalerom Pari Sen Žermena", piše u saopštenju.

 

Rabio je prošao omladinsku školi Pari Sen Žermena, a za prvi tim debitovao je 2012. godine. Odigrao je više od 200 utakmica i osvojio četiri šampionske titule.

 

Francuski mediji preneli su sredinom meseca da je Rabio odbio da produži ugovor sa klubom i da želi da napusti Park prinčeva po isteku ugovora, kao slobodan igrač.

 

 

(Beta, Foto: AP)

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...