POGBA SE RAZGOROPADIO KOD SOLSKJERA: Evo kako je Francuz prokomentarisao furiozne igre Mančester junajteda posle odlaska Murinja
Foto: EPA/NIGEL RODDIS

ĐAVOLI DALI 12 GOLOVA NA TRI MEČA

POGBA SE RAZGOROPADIO KOD SOLSKJERA: Evo kako je Francuz prokomentarisao furiozne igre Mančester junajteda posle odlaska Murinja

Fudbal -

Trener fudbalera Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je da je zadovoljan igrom u današnjoj utakmici i pobedi protiv Bornmuta u Premijer ligi.

"U prvom poluvremenu smo napadali visokim tempom i energijom i odgovor na njihov gol je bio sjajan. Kontrolisali smo igru mnogo bolje nego u prošloj utakmici (protiv Hadersfilda). Još pokušavamo da završimo utakmicu bez primljenog gola, u ovoj ligi ne možeš da se isključiš ni na sekund", rekao je Solskjer za Skaj.

Mančester junajted pobedio je na Old Trafordu Bornmut sa 4:1 i ostvario treću uzastopnu pobedu otkako je Solšer preuzeo ekipu.

"Odigrali smo veoma dobro, publika je uživala. Sledi nam Njukasl, to će biti drugačija vrsta testa", naveo je Solskjer.

Solskjer je rekao da je zadovoljan radom i zalaganjem Markusa Rašforda i da je taj igrač mnogo bolji otkako je on preuzeo tim.

"Ima sve šanse na svetu i potencijal da bude najbolji napadač", ocenio je trener Junajteda.

foto: EPA/NIGEL RODDIS

Ekipa Mančester junajteda igra mnogo bolje otkako je zamenjen trener, postigla je 12 golova u tri poslednja premijerligaška meča, što je prvi put od 2011. godine, u periodu od 21. do 31. decembra.

Dvostruki strelac večeras je bio Pol Pogba, a on je u poslednje dve utakmice postigao četiri gola.

"Bila nam je potrebna pobeda, ali i dobra igra. Vraćamo se, dug put je pred nama, ali lepo je završiti godinu na ovakav način", rekao je Pogba.

Upitan o razlikama u nastupima pod novim trenerom, Pobga je rekao: "Mi smo Mančester junajted i mi moramo da budemo u vrhu tabele, ovo je samo reakcija svih igrača i svi uživaju".

"Drugačije je, pobedjivali smo i pod drugim trenerom, ali radi se o drugačijem stilu igre, ofanzivniji smo i stvaramo više šansi i tako želimo da igramo. Uvek želim da učinim više, ali želim da igram za ekipu i da igram jednostavno", naveo je Pogba.

(Beta, Foto: EPA/NIGEL RODDIS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track