ZABORAVITE MESIJA I RONALDA: Ovaj fudbaler je najbolji strelac u 2018. godini! Bagdad na meti pola Premijer lige! (VIDEO)
Foto: Profimedija

Golgeter

ZABORAVITE MESIJA I RONALDA: Ovaj fudbaler je najbolji strelac u 2018. godini! Bagdad na meti pola Premijer lige! (VIDEO)

Fudbal -

Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo su zajedno postigli 100 golova u kalendarskoj 2018. godini. Argentinac je 51 put matirao protivničke golmane na 54 utakmice, ali nije najproduktivniji igrač!

Umesto njega, ta čast pripada alžirskom napadaču Bagdadu Bunedjahu.

Alžirac je u samo 40 utakmica uspeo čak 59 puta da zatrese mrežu rivala.

Bunedjah (27) nastupa za ekipu Al Sad u katarskom prvenstvu, ekipu iz Dohe koja je prva na tabeli.

Al Sad je poznat i po tome da u svojim redovima ima španske legende poput Ćavija i Gabija, ali sve pohvale idu na račun alžirskog napadača.

Bunedjah je bio najbolji strelac Azijske Lige šampiona sa 13 golova, a njegov tim je stigao do polufinala.

Strelac je i šest golova za reprezentaciju svoje zemlje na osam utakmica u kvalifikacijama za Afrički kup nacija. Podvig s obzirom na činjenicu da je ipak samo drugi napadač u nacionalnom timu, iza Rijada Mareza iz Mančester sitija.

Stoga i ne čudi da se mnogi klubovi iz Premijerlige interesuju za njegove usluge. Pre svih Lester gde je ranijih godina nastupao Marez.

Kardif - Totenhem

Englezi u šali kažu da su šampionske nade Totenhema trajale čitava tri dana. Na seriju od pet pobeda naslonio se poraz od Vulvsa kod kuće, pa Pevci sada traže iskupljenje u Kardifu gde je kvota na dvojku 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kardif - Totenhem.

Kurir sport

Foto: Profimedija

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track