SANJAO DOLAZAK NA MARAKANU: Zvali me Rusi i Turci, ali Zvezdin poziv je rešio sve dileme! Malo sam se zbunio na potpisivanju ugovora
Foto: FK Crvena zvezda

POJAČANJE ŠAMPIONA

SANJAO DOLAZAK NA MARAKANU: Zvali me Rusi i Turci, ali Zvezdin poziv je rešio sve dileme! Malo sam se zbunio na potpisivanju ugovora

Fudbal -

Kraj godine doneo je zasluženi odmor u Ljutice Bogdana, ali je sportski sektor pre odlaska na zimsku pauzu doveo tri pojačanja. Konkurenciju u redovima Crvene zvezde, između ostalog, pojačao je i Miloš Vulić, fudbalski arhitekta koji je jesenas predvodio Napredak sa kapitenskom trakom oko ruke.

- Dolazak u Crvenu zvezdu korak je koji svaki fudbaler priželjkuje i sanja od trenutka kad prvi put obuje kopačke. Uprkos ponudama iz Rusije i Turske koje su bile finansijski primamljivije, poziv šampiona Srbije razrešio je sve dileme. Zvezda je veći klub, a obući crveno-beli dres poseban je motiv. Bio sam malo zbunjen prilikom potpisivanja, brzo smo se dogovorili i sve je izgledalo nestvarno – osvrnuo se Vulić na poslednje dane 2018. godine.

Vezni fudbaler otkrio je da je i da kad god je bio u srpskoj prestonici na dan Zvezdinog meča, dolazio je na Marakanu.

- Presrećan sam zbog dolaska u Zvezdu. Nadam se da ćemo odbraniti titulu i ukrasiti je duplom krunom. Imamo kvalitet potreban da ostvarimo priželjkivano. Naravno, evropski dueli dodatni su motiv. Plasman u grupnu fazu Lige šampiona i susreti sa Liverpulom, Pari Sen Žermenom i Napolijem dokaz su da se snovi ostvaruju, a da je potrebno samo snažno verovati i stremiti ka cilju.

Pored brojnih čestitiki i saveta prilikom dolaska u novi klub, Vulić je posebno istakao značaj reči Marka Gobeljića sa kojim je bio saigrač i u Napretku.

- Sa Markom sam se čuo i pre interesovanje Zvezde, čestitali smo jedan drugome pogotke, ostali smo dobri iz perioda provedenog u Kruševcu. Po ozvaničenju saradnje poželeo mi je sreću, dao dragocene savete i istakao da će mi biti podrška. Dobro smo sarađivali u prethodnom klubu i nadam se da će isto, ako ne i bolje biti i ubuduće.

Novajlija u crveno-belim redovima dane do okupljanja i prvog treninga u Ljutice Bogdana provodi u novogodišnjoj atmosferi, a u novogodišnjoj noći nije imao dilemu kad su fudbalske želje u pitanju.

- Sebi, ali i svim saigračima želim pre svega zdravlje, nadam se da ćemo izbeći povrede. Želje na timskom planu sam već istakao, a siguran sam da svaki zvezdaš isto sanja – duplu krunu i novu evropsku jesen – istakao je vezista.

(FK Crvena zvezda)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track