DOGOVOR JE PAO! Lalatović ostaje trener Radničkog!
Foto: Kurir sport

Potpisao ugovor

DOGOVOR JE PAO! Lalatović ostaje trener Radničkog!

Fudbal -

Šef stručnog štaba Nenad Lalatović potpisao je danas ugovor kojim će nastaviti saradnju sa Radničkim do kraja ove sezone.

Pregovori Lalatovića i prvog čoveka Radničkog Ivice Tončeva trajali su već nedeljama, i nisu ih omeli ni novogodišnji praznici.

Zajednički dogovor Ivice Tončeva i Lalatovića je da se nastavi sa dosadašnjom saradnjom a želja da se nastavi sa ostvarivanjem istorijskih uspeha Radničkog očigledno je prevagnula u odnosu na ostale ponude.

"Ugovor sam produžio pre svega zbog velike želje da nastavim sa Tončevim i Radničkim ono sto sam započeo u jesenjem delu prvenstva. U prvom delu sezone započeli smo ispisivanje nove istorije Radničkog i planiramo da nastavimo sa tim i u budućnosti. Moja velika želja, kao i želja prvog čoveka Radničkog Ivice Tončeva je da ove godine pokušamo da osvojimo trofej, mada je konkurencija jaka pored klubova kao sto su Zvezda, Napredak, Vojvodina i Partizan.

Lalatović ne krije da je imao i ponude iz inostranstva, ali ipak je prevagnula želja da sa sa Radničkim završi započeto.

"U svakom slučaju velika je čast i zadovoljstvo ostati u Nišu i dati jos puno srećnih trenutaka vatrenim i vernim navijačima Radničkog. Oni svakako zaslužuju sve najbolje od nas. Opet bih im se zahvalio na trofeju koji su mi uručili u Kruševcu, jer to pokazuje da oni veruju u nas.Takođe, trudiću se i da u budućnosti rezultatima Radničkog opravdamo njihovo poverenje."

Radnički je trenutno drugi u prvenstvu Srbije, a ima ozbiljne namere i u Kupu Srbije kao i u Ligi Evrope.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track