SAD VAM JE JASNO ŠTA SU MU RADILI! Postavili su Gaćinoviću pitanje o REPREZENTACIJI, odbio je da priča... A onda se u razgovor uključio HRVAT i intrigantnom porukom ZAPALIO fudbalsku javnost u Srbiji!
Foto: Profimedia

šta se dogodilo?

SAD VAM JE JASNO ŠTA SU MU RADILI! Postavili su Gaćinoviću pitanje o REPREZENTACIJI, odbio je da priča... A onda se u razgovor uključio HRVAT i intrigantnom porukom ZAPALIO fudbalsku javnost u Srbiji!

Fudbal -

Fudbaler Ajntrahta Mijat Gaćinović bio je glavni akter jednog od skandala koji su se prethodne godine potresli fudbalsku reprezentaciju Srbije.

Podsetimo, na meču protiv Litvanije u Ligi nacija, Gaćinović je u svlačionici imao žestok verbalni obračun sa selektorom Srbije Mladenom Krstajićem.

Mladi fudbaler je tada priznao da je ishitreno reagovao.

"Nisam dao sebi za pravo tako da reagujem zato što sam osvojio nešto u karijeri, već zato što su mi smetale neke stvari, koje sam skupljao u sebi od ranije. Uvek sam pričao istinu, i mislim da ljudi treba da je znaju. Nekim ljudima je u interesu da se krivica prebaci na neke od igrača. Daj Bože da sam ja najveći problem u reprezentaciji", napisao je nakon incidenta na Instagramu Gaćinović.

Od tog momenta Mijat se više nije oglašavao. Na pitanja o reprezentaciji nije

želeo da daje odgovore. Tako je bilo i u opširnom intervjuu koji je dao za "Mozzart sport".

"Neću stvarno o reprezentaciji", rekao je Gaćinović, kada je novinar pokušao da mu postavi pitanje vezano za naš nacionalni tim.

Međutim, u tom momentu se u razgovor uključio hrvatski reprezentativac Ante Rebić, koji je sedeo za istim stolom i izgovorio rečenicu koja će dodatno zaintrigirati fudbalsku javnost u Srbiji.

"Sad ti je jasno šta su mu radili", rekao je novinaru Rebić.

Podsetimo, Gaćinović je samo jedan u nizu fudbalera koji su ušli u sukob sa selektorom Krstajićem. Već duže vreme u reprezentaciji nema Luke Milivojevića, a dok je Krstajić na klupi za Orlove neće igrati ni Mateja Nastasić.

Kurir sport/Mozzart sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track