PREDSEDNICA HRVATSKE U CENTRU SEKS-SKANDALA U RUSIJI: Kolinda skida Pameli dečka!
Foto: Profimedia

sramno

PREDSEDNICA HRVATSKE U CENTRU SEKS-SKANDALA U RUSIJI: Kolinda skida Pameli dečka!

Fudbal -

Reprezentativac Francuske otkrio da je Kitarovićeva pokušala da ga smuva na ceremoniji proglašenja pobednika Mundijala hvaleći mu brčiće, ali da ju je on brže-bolje iskulirao

Predsednica Hrvatske zabacila je udicu ka ni manje ni više nego dečku Pamele Anderson! Fudbaler Francuske, naravno, otkačio je Kolindu!

Adil Rami otkrio je šokantne detalje s ceremonije proglašenja pobednika Mundijala, na kojoj mu je Kolinda Grabar Kitarović delila komplimente na račun izgleda!

foto: Profimedia

Reprezentativac Francuske otkrio je da nije pao na Kolindin pokušaj da ga osvoji, već je iskulirao predsednicu Hrvatske. Naime, svi učesnici finala SP rukovali su se s Putinom, Makronom, Kitarevićevom... Tu ne bi bilo ništa sporno da se prva dama Hrvatske nije obratila Ramiju.

- Baš su vam lepi brkovi - glasio je kompliment koji je ostavio u čudu Francuza, koji je u ljubavi s Pamelom Anderson, čuvenom filmskom zvezdom.

Zbunio se malo Adil, jer mu uopšte nije bio simpatičan taj bezobrazan potez predsednice. Sve to uticalo je da se Francuz pošteno izblamira.

- Hvala, volim i ja Mikonos - odgovorio je Rami.

Kad je taj razgovor došao do njegovog saigrača Olivijea Žirua, dobio je Rami besplatan čas iz geografije.

- Adile, ti si glup, pa Mikonos je u Grčkoj, a ne u Hrvatskoj - objasnio je drugaru iz reprezentacije iskusni napadač.

foto: Profimedia

Za kraj, Pamelin dečko je izjavio:

- Ne znam zašto, ali uvek mešam Grčku i Hrvatsku.

Odmah su počele licitacije koji je bio razlog ovih varnica između Kitarovićeve i Ramija. Nisu strani mediji propustili priliku da uoče sličnost između Pamele i Kolinde u vidu bujnog poprsja. Još kad se na to nadovezao pljusak za vreme ceremonije u Moskvi, koji je uticao na to da hrvatska predsednica pokaže više od očekivanog... Izgleda da je Adil magnet za takav tip dama.

Velika ljubav LUD ZA BUJNOM AMERIKANKOM

Skoro pa ko Kolinda... Pamela Anderson
Skoro pa ko Kolinda... Pamela Andersonfoto: Profimedia

Adil Rami smuvao je Pamelu Anderson u junu 2017. godine i od tada je njihova veza u centru pažnje svetske javnosti. Fudbaler je pre toga bio u ljubavi sa Sidoni Bijemon, poznatom manekenkom. Rami, koga inače zovu Šrek, upoznao je svetsku zvezdu u Sevilji, gde su se rasplamsale strasti. Od tada je Pamela često viđena na mečevima ovog kluba iz Andaluzije na kojima je bodrila dečka... U međuvremenu Adil je prešao u Marselj, a s njim i Andersonova, koja je redovna ne mečevima ovog fudbalskog velikana.

Kurir.rs/Miloš Bjelinić Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track