NEĆE MITROVIĆ NIGDE: Fulam odbio rekordnu ponudu za reprezentativca Srbije
Foto: EPA/Nigel Roddis

iz londona stiglo ne

NEĆE MITROVIĆ NIGDE: Fulam odbio rekordnu ponudu za reprezentativca Srbije

Fudbal -

Srpski fudbalski reprezentativac Aleksandar Mitrović izrastao je u ključnog igrača Fulama i uprava kluba ne namerava da digne ruke od srpskog reprezentativca, iako je kako javljaju britanski mediji, na adresu pomenutog premijerligaša stigla ponuda Gvangžu Evergrandea, vredna 50 miliona funti (55,52 miliona evra).

Iako je u pitanju ogroman novac, uprava londonskog kluba odbila je da proda 24-godišnjeg špica koji je u debitantstkoj sezoni u Premijer ligi već postigao osam golova za tim koji je trenirao Slaviša Jokanović, a po njegovom otkazu, Klaudio Ranijeri.

U Fulamu žele da zadrže svog najboljeg strelca i tako uvećaju sopstvene šanse da opstanu u elitnom engleskom nadmetanju. Aleksandar Mitrović je najbolji strelac Fulama sa osam golova u 23 ukupno odigrana klupska meča u ovoj sezoni, a "San" piše da će Gvangžu Evergrande, i pored toga "što Mitroviću u klubu nije svejedno posle otkaza Slaviši Jokanoviću", morati da ponudi više novca da bi uprava londonskog kluba uopšte razmislila o njegovoj prodaji.

Fabio Kanavaro je trener pomenutog kinskog kluba, koji je posle sedam uzastopnih titula završio prošlu sezonu kao drugi, iza Šangaj SIPG-a.

Fulam ima lošu sezonu po povratku u Premijer ligu, nakon 21 odigranog kola se nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo 14 bodova.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track