CRVENO-BELI PREDSTAVILI POJAČANJE: Vulić potpisao trogodišnji ugovor sa Zvezdom!
Foto: Starsport©

iz kruševca na marakanu

CRVENO-BELI PREDSTAVILI POJAČANJE: Vulić potpisao trogodišnji ugovor sa Zvezdom!

Fudbal -

Crvena zvezda je predstavila još jedno zimsko pojačanje, Miloša Vulića, koji je zadužio dres sa brojem sedam.

22-godišnji vezista potpisao je ugovor na tri godine, a na Marakanu je stigao iz kruševačkog Napretka čiji je bio i kapiten.

foto: Starsport©

- Zadovoljstvo mi je da predstavim Miloša Vulića, fudbalera rođenog 1996. godine. Opredeljenje Crvene zvezde je da dovodi najtalentovanije igrače iz domaćeg prvenstva, a on to svakako jeste. Miloš se iskazao u nekoliko sezona igrajući za Napredak i sasvim logičan redosled poteza je bio da ga dovede Crvena zvezda, da nastavi da napreduje i da dosegne visine. Vulić je kreativan, ume i da gradi igru, i da daje golove. Želim mu da ima dobre godine i da doprinese daljim uspesima Crvene zvezde - rekao je Mitar Mrkela, sportski direktor crveno-belih.

foto: Starsport©

Vulić je istakao značaj dolaska u redove srpskog šampiona.

Odradio sam i prvi trening sa ekipom. Saigrači su me super prihvatili, što sam iskreno i očekivao, jer sam većinu znao sa terena kao rivale ili kao bivše saigrače. Veoma sam srećan što sam u Crvenoj zvezdi, ovo je veliki podstrek za mene i ogroman korak u karijeri. Nadam se da ću opravdati očekivanja uprave i navijača - poručio je Vulić. 22-godišnji vezista kaže da je svestan šta nosi igranje u crveno-belom dresu. - Naravno da znam očekivanja, igranje u Zvezdi predstavlja veliki izazov i odgovornost. Spreman sam i daću sve od sebe da Zvezda ostvari ciljeve. Spreman sam da se borim za mesto u tumu, Zvezda ima više dobrih igrača na jednoj pozicji, ali volim izazove, što je takođe jedan od razloga dolaska na Marakanu.

foto: Starsport©

Mrkela: Prioritet u prelaznom roku je da rasteretimo ekipu

"Da li se pregovara ili ne, i sa kim, o tom potom. Prioritet u ovom prelaznom roku je da rasteretimo ekipu, imali smo glomazan igrački kadar potreban za igranje na tri fronta. Odigrali smo 37 utakmica i zato je veliki broj igrača imao opravdanje. Na proleće nas čeka manje utakmica, ako budemo stigli do finala Kupa, a verujem da hoćemo, imaćemo još 20 mečeva i zato je prioritet smanjiti igrački kadar. Da li će neko doći, može se destii, ali samo ako to bude ekstra pojačanje, nećemo neplanski dovoditi igrače. Želimo da imamo 25-26 fudbalera za prolećni deo sezone", istako je sportski direktor Zvezde.

foto: Starsport©

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track