NEJMAR IZ NORVEŠKE STIGAO U PARTIZAN! Crno-beli predstavili veliko pojačanje! (FOTO)
Foto: Starsport

NEJMAR IZ NORVEŠKE STIGAO U PARTIZAN! Crno-beli predstavili veliko pojačanje! (FOTO)

Fudbal -

Norveški fudbaler, poreklom iz Gambije, Musa Ndžaj na predstavljanju u Partizanu poručio je da je stigao u veliki klub da se izbori za važnu ulogu i pomogne ekipi u osvajanju trofeja.

foto: Starsport

Ndžaj je među crno-bele stigao kao prvo zimsko pojačanje bez obeštećenja nakon isteka ugovora sa Stabekom.

"Došao sam u veliki klub koji se bori za trofeje, znam i da ima velikog rivala Crvenu zvezdu. Znam da Partizan želi stalno da igra Ligu šampiona ili Ligu Evrope, a ja želim da se izborim za startnu postavu. Daću sve od sebe da to uradim", rekao je Ndžaj na promociji na stadionu u Humskoj.

On je dodao da je imao ponudu iz Turske, da je bio blizu odluke da u toj zemlji nastavi karijeru, ali da ga je oduševio prijem u Partizanu tokom pregovora u Beogradu.

"Hteo sam samo da produžim za Tursku, ali sam se ovde osetio prijatno samo za jedan dan. Vratio sam se u Norvešku, preneo porodici sve i potom se odlučio za Partizan".

Krilni napadač otkrio je da su ga mediji u Norveškoj zvali po imenu čuvenog brazilskog fudbalera Nejmara zbog sklonosti za mnoštvom driblinga.

"Volim da driblam i stvaram probleme odbrani. Nisu me zvali tako zbog frizure", kazao je Ndžaj i zadužio dres sa brojem 27.

Prema njegovim rečima putem interneta upoznao se sa večitim derbijem i istakao da jedva čeka da bude deo najveće utakmice u srpskom fudbalu.

Sportski direktor Ivica Iliev zadovoljan je dolaskom Ndžaja.

foto: Starsport

"Ponosan sam uvek kad dođe pojačanje. Pravimo tim i za Evropu, gledali smo šta je potrebno i izbor je pao na Musu. Ranije sam govorio velike reči za novajlije, ali sada ću njemu da ostavim da se pokaže na terenu", rekao je Iliev.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track