NIŠLIJE IGRALE UPRKOS NEVREMENU: Radnički poražen od Slovaka, Lalatović zabrinut
Foto: Starsport©

PRIPREME U TURSKOJ

NIŠLIJE IGRALE UPRKOS NEVREMENU: Radnički poražen od Slovaka, Lalatović zabrinut

Fudbal -

Fudbaleri Radničkog iz Niša izgubili su danas od slovačke Podbrezovije sa 0:2, u prvoj pripremnoj utakmici u turskom Beleku.

Svi ostali kontrolni mečevi predviđeni za danas odloženi su zbog velikog nevremena koje je zahvatilo deo Turske, ali su se predstavnici drugoplasiranog tima Super lige Srbije i desetoplasirane ekipe slovačkog prvenstva dogovorili da odigraju utakmicu.

Trener Radničkog Nenad Lalatović nije zabrinut zbog poraza i zadovoljan je što se niko nije povredio.

"Odigrali smo tvrdu utakmicu. Protivnik nam je dva puta šutnuo na gol i postigao pogotke iz naših grešaka. Taras Bondarenko je driblao gde to nije smeo da radi i protivnik nas je kaznio. Drugi gol je postignut posle neodbranjivog šuta u samoj završnici meča. Bili smo bolji tokom svih 90 minuta, ali je protivnik bio srećniji. Zadovoljan sam igrom, ali ne i rezultatom", rekao je Lalatović za klupski sajt.

Kapiten Radničkog Aleksandar Jovanović ocenio je da njegova ekipa nije zaslužila poraz.

"Još su nam teške noge, osećamo umor, a i pored toga smo imali šanse. Mislim da nismo zaslužili da izgubimo, ali šta je tu je. Imamo naše ciljeve, Kup i prvenstvno su nam najvažniji, a ovde smo da se dobro spremimo za prolećne izazove. Znamo gde smo grešili i trudićemo se da već u narednoj utakmici te greške ispravimo", naveo je Jovanović.

Radnički će u utorak igrati sa ruskim Avangardom iz Kurska.

(Beta, Foto: Starsport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track