NOVI ZMAJ SLETEO U ANTALIJU: Dragoljub Srnić u Voždovcu!
Foto: FK Voždovac

Novo pojačanje

NOVI ZMAJ SLETEO U ANTALIJU: Dragoljub Srnić u Voždovcu!

Fudbal -

Novo pojačanje fudbalskog kluba Voždovac je Dragoljub Srnić.

Srnić se danas pridružio Zmajevima na pripremama u turskom Beleku, i već odradio popodnevni trening sa ekipom, a igrači Voždovca poželeli su mu dobrodošlicu na prvom treningu.

Srnić je četvrto pojačanje voždovčana u ovom prelaznom roku, nakon dolaska Predraga Sikimića, Dušana Matovića i Strahinje Bošnjaka.

Odlično odrađen relazni rok najavljuje velike ambicije Zmajeva u nastavku sezone, a to potvrđuje i sportski direktor Goran Grkinić.

„Srnić je bio u našim planovima od početka prelaznog roka i drago mi je što smo uspeli da dogovorimo njegov dolazak. Šef stručnog štaba Aničić je insistirao na igraču Srnićevih karakteristika i zadovoljan sam što smo uspeli u nameri da ga dovedemo. Prelazni rok koji smo odradili jasan je pokazatelj ambicija kluba, pucamo na najveće domete u nastavku sezone“, jasan je Grkinić.

Srnić će u redove Voždovca doći iz poljskog Slaska iz Vroclava i u narednim danima potpisaće ugovor na 18 meseci sa klubom.

Srnić ne krije zadovoljstvo dolaskom u redove Zmajeva.

„Srećan sam što ću imati priliku da zaigram u dresu Voždovca. Znam dosta igrača privatno, tako da će mi zaista biti lako da se uklopim u ekipu koja je ambiciozna i nadam se da ćemo ispuniti zacrtane ciljeve u novoj polusezoni“, odlučan je Srnić po dolasku u novi klub.

Fudbaleri Voždovca trenutno su na pripremama u Turskoj, a sutra ih očekuje kontrolna utakmica sa danskim Sonderjiskom. Podsetimo, Voždovac je u prekjučerašnjoj utakmici pobedio trećeplasirani tim poljskog prvenstva, Leh iz Poznanja.

Kurir sport Foto: FK Voždovac

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track