DELIJE, ČEKAMO VAS NA MARAKANI: Joveljić zove navijače i očekuje težak meč protiv Vojvodine
Foto: Starsport©

uželeo se utakmica

DELIJE, ČEKAMO VAS NA MARAKANI: Joveljić zove navijače i očekuje težak meč protiv Vojvodine

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu, 16. februara, od 16 časova na svom terenu dočekuju ekipu Vojvodine, a fudbaler Dejan Joveljićsvestan je važnosti utakmice.

- Jesenja polusezona je za nas bila izuzetno duga i naporna. Sa ove tačke gledišta, nadam se da će cela 2019. godina biti podjednako uspešna kao i prošla. Prva prepreka na tom putu uspeha nam je ekipa Vojvodine. Uvek su velika očekivanja od utakmice koja se igra na Marakani, posebno sada kad dva meseca nije bilo fudbala na najvećem srpskom stadionu. Potpuno smo spremni za tu proveru, sa nestrpljenjem očekujemo utakmicu protiv kvalitetnog protivnika. Uveren sam da ćemo našim navijačima prirediti lepo fudbalsko popodne, puno golova – rekao je Joveljić.

Mladi napadač crveno-belih očekuje fenomenalnu atmosferu u subotu na Marakani.

- Nama igračima su takmičarske utakmice nešto najlepše. Posebno zato što sa tribina, gde god da igramo, u svakom trenutku čujemo pesmu naših navijača. Zato ih pozivam da dođu u što većem broju na premijernu utakmicu na Marakani u 2019. godini, da nas podrže. Veliki deo rezultata koje smo ostvarili protekle godine je njihova zasluga. Verujem da ćemo nastaviti zajedno da slavim uspehe.

Radost posle postignutog gola mladog Joveljića bila je svakodnevni prizor i na treninzima tokom pripremnog perioda.

- Jako sam zadovoljan radom cele ekipe, kao i ličnim učinkom, ali vodim se devizom da uvek može bolje. Naravno da bih jako želeo da osvojimo titulu, takođe i Kup. To je želja svih zvezdaša. Što se mog učinka tiče, bio bih presrećan da do kraja sezone postignem preko pet golova.

Provere sa jakim protivnicima na pripremama mnogo su značile ekipi.

- Važne su pobede, čak i na pripremama. Svi uživamo u fudbalu i mnogo volimo da pobeđujemo. Odlične provere su za nama, ali ipak se samo prvenstvo računa, pa se nadam da ćemo da vezujemo trijumfe i u domaćem šampionatu – poručio je Joveljić.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track